.

.

Gongju31 6mm-16mm дрво за обработка на четворка четворка за дупчење на дупки за вежбање, куцо аугер вежба за удирање во домот за подобрување на домот

Gongju31 6mm-16mm дрво за обработка на четворка четворка за дупчење на дупки за вежбање, куцо аугер вежба за удирање во домот за подобрување

DEN 1339.20

Пристапност
Залиха

Докажана можност и издржливост Големина : 6мм, 10мм, 12мм, 12,5мм, 14мм, 15мм. Смачкајќи ја задната дупка и квадратниот wallид на главата, еднократната обработка на куцовата дупка, а прашината може да се скрши згура испуштена од цевката. Оваа затегнување на длето се крши за дупчење на квадратни дупки во дрво со машина за засилување или прицврстување за смртност. Плоштад и плоштад во Тенон, дупчат од страшниот + надворешен ракав во срцето на комбинацијата. Име на бренд : Се гледаат на Seewood Suse Matters : Плоштад дупчење е главно жртва за аспекти на обработка на дрво. Интензитет на градежни работници, забрзување на брзината на изградба, намалување на трошоците за градба за градежништво, инсталација, реновирање, декорации во индустријата. Ова затегнување на длето е одлично за дупчење на куцачки дупки во дрво со машина за засилување или прицврстување за прицврстување. Дупки Бит квадрат Аугер за вежбање на дупчалки за вградување : значителна : HSS4 MM (1/4), 8мм (5/16), 9,5мм (3/8), 11мм (7/16), 12,7мм (1/2), 16мм (5 /8) Количина : 1pcsfeatures : вежба за квадратни дупки не може да се користи на електрична вежба, дупки за дупчење на куци треба да одговараат на дупчење за дупчење на квадратни дупки (машина Mortise and Tenon) за употреба.

Параметри на производот

Substantial:
HSS
4mm(1/4), 8mm(5/16), 9.5mm(3/8), 11mm(7/16), 12.7mm(1/2), 16mm(5/8):
Quantity:
1pcs
Features:
Square hole drill can not be used on an electric drill, drill lame holes need to fit a square hole drill drilling (mortise and tenon machine) to use.:
Mortise and tenon square hole drilled by the terrible + outer sleeve in the center of the combination.:
Use matters:
Square hole drill is mainly victimized for woodworking aspects.
To machining square hole, must drill the hole or cutting machine refined crude hole, then chisel made from artificial hand.:
The utility simulation in the hole drilled by the rotary body, while the impact of the use of hammer impact force transmitted to the outer body, the material:
Package Included:
1 x Mortising Chisel :
Слична стока