.

.

Besportble 5 комплети препишени мали таблички етикети на чајната кујна знак мини етикети знаци на табла назад кон училишниот знак за знак за табла ПВЦ мала табла за табл?

Besportble 5 комплети препишени мали таблички етикети на чајната кујна знак мини етикети знаци на табла назад кон училишниот знак

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Знаци на креда од форма на L-форма-разни намени, тие можат да бидат како табли за пораки, табли за пишување, табли за табли, мемориски табли и многу повеќе Мини знаци на пораки-дизајнот во форма на L го прави да има висока стабилност и не е лесно да се преврти, лесен за употреба. Само да пишувате и да цртате слободно на мини креда и ќе се исуши во рок од една минута. Ознаки на табла- знакот на мини креда е погоден за знаци на врвови на бирото, ознаки за продавници, категории на производи за кујни. Знак за број на табела- Малите знаци на табла е исто така добри за забави, свадби, ознаки за имиња, табла со мени за храна, знаци на етикети, броеви на табели, забави за забави, подароци и ознаки, како и за занаети за деца. Знаци на таблата со таблети- Дизајнот е едноставен и дарежлив, постојан дизајн, удобен да напише нешто на нив. Знаци на креда од форма на L-форма-разни намени, тие можат да бидат како табли за пораки, табли за пишување, табли за табли, мемориски табли и многу повеќе. Мини знаци на пораки-дизајнот во форма на L го прави да има висока стабилност и не е лесно да се преврти, лесен за употреба. Само да пишувате и да цртате слободно на мини креда и ќе се исуши во рок од една минута. Ознаки на табла- знакот на мини креда е погоден за знаци на врвови на бирото, ознаки за продавници, категории на производи за кујни. Знак за број на табела- Малите знаци на табла е исто така добри за забави, свадби, ознаки за имиња, табла со мени за храна, знаци на етикети, броеви на табели, забави за забави, подароци и ознаки, како и за занаети за деца. Знаци на таблата со таблети- Дизајнот е едноставен и дарежлив, постојан дизајн, удобен да напише нешто на нив. Пакетот вклучува 50 x мини знаци на табла 5 x Карактеристики на маркерот на креда -големина : 10.95x1 табла за пишување гроздобер.

Параметри на производот

Слична стока