.

.

XWWDP автомобил покрив торба за прашина, покривен багаж за багаж 600D Оксфорд крпа водоотпорна преклопна покривна торба за складирање на автомобили за самостојно возе?

XWWDP автомобил покрив торба за прашина, покривен багаж за багаж 600D Оксфорд крпа водоотпорна преклопна покривна торба за складирање на автомобили

DEN 9145.12

Пристапност
Залиха

Издржлива структура : Изработено е од засилена мрежа за обложување на крпа од 600 D Оксфорд, чиј ефект е подобар од 420 D во кој линијата е густа, а силата на кинење е поголема 600 D waterproof Oxford cloth mainly has the functions of waterproof, permeability, breathability, insulation, wind resistance, etc. Waterproof and Durable : Adopting high-frequency welding seams, hidden waterproof zippers, and double hook and loop zipper flaps, the 600 D waterproof Oxford cloth Торбата ќе се чувствува влажна на надворешноста кога ќе се сретне со дожд, но дождовницата нема да навлезе во внатрешноста на ткаенината во Оксфорд. Голем простор за складирање : 3 големини за избор за да обезбедите голем капацитет и да обезбедите доволно простор за складирање на вашиот голем и тежок багаж. Мекиот дизајн дизајн му овозможува да ги задржи вашите предмети за багаж во форма, кои можат лесно да се склопат за складирање кога не се во употреба. Аеродинамичен дизајн : Нашата торба поставена на покривот усвојува рационализиран дизајн на телото, што во голема мерка ја намалува отпорноста на ветерот и потрошувачката на енергија и ја подобрува стабилноста на камионот, со што се намалува потрошувачката на енергија и бучавата, што го прави побезбеден за време на патувањето. Лесно за инсталирање : Со неколку цврсти ленти за брзо ослободување за лесна инсталација. Ако вашиот автомобил има багажник за багаж, тогаш торбата за багаж е погодна за вашиот автомобил, камион или S UV, кој може да се инсталира брзо и лесно во рок од неколку минути. Издржлива структура : Изработено е од засилена мрежа за обложување на крпа од 600 D Оксфорд, чиј ефект е подобар од 420 D во кој линијата е густа, а силата на кинење е поголема. 600 D waterproof Oxford cloth mainly has the functions of waterproof, permeability, breathability, insulation, wind resistance, etc. Waterproof and Durable : Adopting high-frequency welding seams, hidden waterproof zippers, and double hook and loop zipper flaps, the 600 D waterproof Oxford cloth Торбата ќе се чувствува влажна на надворешноста кога ќе се сретне со дожд, но дождовницата нема да навлезе во внатрешноста на ткаенината во Оксфорд. Голем простор за складирање : 3 големини за избор за да обезбедите голем капацитет и да обезбедите доволно простор за складирање на вашиот голем и тежок багаж. Мекиот дизајн дизајн му овозможува да ги задржи вашите предмети за багаж во форма, кои можат лесно да се склопат за складирање кога не се во употреба. Аеродинамичен дизајн : Нашата торба поставена на покривот усвојува рационализиран дизајн на телото, што во голема мерка ја намалува отпорноста на ветерот и потрошувачката на енергија и ја подобрува стабилноста на камионот, со што се намалува потрошувачката на енергија и бучавата, што го прави побезбеден за време на патувањето.

Параметри на производот

Name:
Roof Bag
Material:
600D Oxford cloth
Folding size:
about 33*27*13cm/12.99*10.63*5.12in
Expand Size:
S:
about 105×90×45cm/41.34*35.43*17.72in
Fabric color:
black
Packing List:
1*Roof Luggage Bag:
1*Storage Bag:
4/6*Tightening Straps (S size with 4 straps, M/L size with 6 straps):
Note:
Due to the lighting effects and shooting angles, there are color differences in t :
Слична стока