.

.

Алатка за Запечатување ДОИТОЛ поставена со 5 Млазница за Заптивка За Пукнатини на Рачката помеѓу Плочки или Тули Мултифункционални Алатки За Фугирање На Цемент Жо?

Алатка за Запечатување ДОИТОЛ поставена со 5 Млазница за Заптивка За Пукнатини на Рачката помеѓу Плочки или Тули Мултифункционални

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Оваа прачка за затнување со 5 различни глави е разноврсна и би била повеќе од доволна за вашата работа за поставување цемент Телото е направено од убава пластика и би било издржливо долго време на употреба. За професионален работник за фугирање, оваа алатка е многу неопходна. Главите можат лесно да се префрлаат од една во друга. Многу лесен за употреба без товар на учење. Оваа прачка за затнување со 5 различни глави е разноврсна и би била повеќе од доволна за вашата работа за поставување цемент. Телото е направено од убава пластика и би било издржливо долго време на употреба. За професионален работник за фугирање, оваа алатка е многу неопходна. Главите можат лесно да се префрлаат од една во друга. Многу лесен за употреба без товар на учење. Опис Оваа прачка За затнување со 5 различни глави е разноврсна и би била повеќе од доволна за вашите работи за поставување цемент.

Параметри на производот

Слична стока