.

.

6 парчиња Цртан Филм Налепница За Животинска Мачка Симпатична Етикета ЗА Лепило САМОСТОЈНА Студентска Канцелариски Материјал Подарок За Играчки За Молив Кутија Б?

6 парчиња Цртан Филм Налепница За Животинска Мачка Симпатична Етикета ЗА Лепило САМОСТОЈНА Студентска Канцелариски Материјал Подарок За Играчки

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

Секоја налепница е направена од висококвалитетна хартијаСамо отстранете ја налепницата од ролната и залепете ја насекаде. Тие можат да се користат во кеси за подароци, пакување и пликови, честитки, цветни букети, парцели, Кеси за бонбони, хартија за завиткување подароци итн. Компактна големина и пренослив. Можете да ги поставите во вашите џебови, кутии со моливи и ранци итн. Самолепливите етикети најлесно се лепат на површината, едноставни и лесни за употреба, додаваат личен стил на вашите производи, го зголемуваат впечатокот на клиентот за производите и стапката на откуп. Моделите се добро дизајнирани, а прекрасните дизајни се совршени за сите прилики. Спецификација : Количина : 6 парчиња по пакување. Материјал : Хартија висококвалитетен материјал Лесен За лупење, без траги лево ЗАБЕЛЕШКА : Внимание, ве молиме не дозволувајте децата да ги ставаат овие налепници директно на домашни миленици, избегнувајте да ги повредувате миленичињата и да се чувствуваат непријатно.

Параметри на производот

Quantity:
6pcs per pack.
Material:
paper
High quality material:
Easy to peel, no marks left:
NOTE:
Attention, please do not let children put these stickers directly on pets, avoid hurting pets and make them feel uncomfortable.:
Слична стока