.

.

ОБЛОГИ за Кекси ДОИТОЛ 50 парчиња Облоги за Кекси Чаши За Торта Хартија За Торта Хартиени Хартии За Кекси Отпорни На Маснотии Чаши За Мафини Чаши За Печење Храна Чин?

ОБЛОГИ за Кекси ДОИТОЛ 50 парчиња Облоги за Кекси Чаши За Торта Хартија За Торта Хартиени Хартии За Кекси Отпорни На Маснотии Чаши

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ЧАШИ ЗА ПЕЧЕЊЕ ХАРТИЈА за продавници за сладолед, штандови за концесии, вечери, ресторани, камиони со храна и пекари ОМОТИ За КЕКСИ Одлични за повеќе од само сладолед сунди и замрзнат јогурт. Користете го за сервирање овошни коктели, мус, парфеи, салата од макарони и компири, па дури и топла храна!. МИНИ ОБЛОГИ за КЕКСИ Ги Облекуваат тие мали колачи со чаши со светли бои. ОБЛОГИ ЗА КЕКСИ ЗА ПЕЧЕЊЕ во прилог на издржлива конструкција, внатрешноста на чашите за контејнери има облога отпорна на истекување до несакана и истурање. ЧАШИ За МАФИНИ Направени од хартија за храна, за еднократна употреба и биоразградливи за лесно чистење по употреба. Опис тие се направени од хартија и имаат креативни и убави обрасци. Издржлив и отпорен на истекување, тоа е совршено решение за разубавување и обликување на кекси, како што се невестински тушеви, свадби, чајни забави, тушеви за бебиња и роденденски прослави.

Параметри на производот

Слична стока