.

.

Бинрио 16гб Диктафон, Најтенок Глас Активиран Рекордер За Снимање Со Еден Клуч Диктафон За Аудио Рекордер За Заштита на Лозинка Со 200 Часа Капацитет за Снимање За Пр?

Бинрио 16гб Диктафон, Најтенок Глас Активиран Рекордер За Снимање Со Еден Клуч Диктафон За Аудио Рекордер За Заштита на Лозинка Со 200 Часа Капацитет

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Глас-активиран - нема потреба да поставите ништо, само притиснете го прекинувачот НА VOR ќе започне VOR снимање Нормално Снимање-притиснете го прекинувачот На вклучено ќе започне нормално снимање, исклучете го за да зачувате снимање. Репродукција : диктафон со слушалки за брза репродукција/ репродукција на компјутер(формат НА БРАНОВИ). ОТГ-Брзо прегледување датотеки преку телефон, поддржувајте само андроид телефон со функција ОТГ - не може да управува со софтвер преку телефон. Автоматски зачувајте кога е исклучено, ќе ги заштити вашите податоци за снимање, ќе ви донесе погодност. Временската ознака значи дека датотеката за снимање е именувана според датумот и времето на снимање. Алатката За Шифрирање, Алатката За Рестартирање И Алатката За Синхронизација На Времето се EXE формат, тоа значи дека тие не работат За Mac и ако сакате да го синхронизирате времето на диктафон, можете да ја користите И ФАБРИКАТА.ТЕКСТУАЛНА датотека за поставување. За Алатката За Шифрирање и Алатката За Рестартирање, треба да го користите системот виндоус за работа. Поддржете преглед/репродукција/избришете датотеки за снимање На Телефонот Андроид (со функција ОТГ) / Мек / Виндоус Компјутер (не поддржува i Phone). Датотеката За Снимање е WAV ФОРМАТ, ве Молиме користете го исплатувачот кој може да поддржува wav формат; windows 10 groove player не поддржува репродукција на датотека за снимање WAV формат, ве молиме користете "Windows Media player" или други музички плеери. Пред да се поврзете со компјутер/телефон, исклучете го диктафонот, во спротивно не може да се препознае. Ве молиме користете го оригиналниот БЕЛ УСБ-кабел кога проверувате датотеки за снимање (Некои други кабли може да поддржуваат само полнење). Треба прво да го поставите времето на уредот пред употреба, и секој пат кога батеријата ќе истече и ќе се исклучи, треба повторно да го поставите времето. Ако ви треба Детална Видео Инструкција и Софтвер За Рестартирање, ние ќе ви испратиме брзо. 1 * Дигитален Диктафон. 1 * УСБ-Кабел За Податоци (Контрола На Жица). 1 * Тип-Ц Адаптер. 1 * Микро-УСБ Адаптер. 1 * Упатство За Употреба. `+Снимање Со Активиран Глас Со Едно Копче, Едно Копче може да започне Снимање Со Активирање На Глас/ Нормално Снимање И Да Ја Зачува Снимката. За Време НА СНИМАЊЕТО НА VOR, ќе се снима кога звукот е откриен(над 50dbs) и ќе престане да снима кога звукот е неоткриен за да се обезбеди целосна употреба на меморијата. Забелешка : ако ВАШИОТ КОМПЈУТЕР не МОЖЕ ДА ЈА РЕПРОДУЦИРА ДАТОТЕКАТА ЗА СНИМАЊЕ, ПОТРЕБЕН ВИ Е ПРЕЗЕМЕТЕ СОФТВЕР ШТО МОЖЕ ДА ЈА ПОДДРЖИ ДАТОТЕКАТА за СНИМАЊЕ НА ФОРМУЛАРОТ "WAV". ●Мини Диктафон Мала Големина€Ултра-мала големина-(3 x4 x 0,6) см, лесен-само10, 6g, бинрио мал аудио рекордер е лесен за носење, ставете го во паричникот, џебот, актовката или на приврзокот за клучеви за брзо дневно снимање. Овој мал уред за слушање рекордер е идеален за предавања, интервјуа, часови итн. Овој звучен рекордер може да се користи и КАКО мп3 плеер.

Параметри на производот

Слична стока