.

.

Nuveti Екстра Дебела Јога Мат - 30мм Висока Густина Анти-Солза Вежба Јога Мат TPE Материјал, Јога Мат За Мажи Жени Со Носење Лента,Вежби Мат За Јога, Пилатес И Кат Тренинго?

Nuveti Екстра Дебела Јога Мат - 30мм Висока Густина Анти-Солза Вежба Јога Мат TPE Материјал, Јога Мат За Мажи Жени Со Носење

DEN 1279.84

Пристапност
Залиха

БЕЗБЕДНА И ИЗДРЖЛИВА ЈОГА ПОДЛОГА НА НУВЕТИ : Нашите Нелизгачки Јога Душеци Изработени од висококвалитетен професионален материјал погоден за кожата, кој Не Е мирис и безбеден Велур материјал на вежбање и тренингот мат и природна гума на долу мат, двете страни се направени од висококвалитетен материјал. Тие се навистина здрави и можат да се рециклираат. ПРЕНОСЛИВ И ЛЕСЕН : продолжете со вашата јога пракса на патувањето со преклопен патнички јога мат. Нашите патосници за пакување, лесни и тенки јога се преклопуваат мали за да се вклопат во ранец . Спакувајте ја оваа преклопна подлога со вас на секој тренинг за фитнес тренинг. Тоа е најдобар патување јога душеци за жени и мажи. Можете да ја однесете оваа подлога насекаде до паркот, канцеларијата, час по јога или за патувања на долги релации. ПРЕКРАСНО ПЕЧАТЕЊЕ и ПРИВЛЕЧНА ШЕМА : Нашето Напредно Печатење ги прави овие преклопни подлоги пошарени и привлечни што на крајот може да додаде повеќе мотивација и ентузијазам во вашата јога вежба. Овие атрактивни модели исто така ќе ве освежат за време на вежбањето јога!. ЕКСТРА ДОЛГ ЕКСТРА ШИРОК : 72"х32" на нувети нуди соодветен простор за да одговара на секаков вид вежби како јога, пилатес, бикрам и фитнес вежби. дебелината од 30 мм, висока густина обезбедува одлично амортизирање и мека.

Параметри на производот

Слична стока