.

.

Исцелени Контејнери Со Големина На Патување Контејнер За Патување Контејнер За Лекови Кутија За Лекови Организатор Апчиња Кутија За Складирање Кутија Кутија За М?

Исцелени Контејнери Со Големина На Патување Контејнер За Патување Контејнер За Лекови Кутија За Лекови Организатор Апчиња Кутија За Складирање

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ДРЖАЧ ЗА ТРКАЛЕЗНА ПИЛУЛА Личните информации може да се залепат на случајот, многу погоден за деца и стари мажи МЕДИЦИНА кутија Пренослив За кампување риболов, патување и други активности на отворено. Погоден и за домашна употреба. ПАТУВАЊЕ МЕДИЦИНА КОНТЕЈНЕР Изработен од и АБС материјал кој е безбеден и здрав за да обезбеди голема заштита за вашите апчиња. ПЛАСТИЧНА КУТИЈА за ТАБЛЕТИ Без да се грижите дека вашите personal податоци можат да се залепат на куќиштето за пилули што е погодно и за деца и за старци. ОРГАНИЗАТОР НА АПЧИЊА за ПАТУВАЊЕ Доаѓа со отстранливи 4 прегради-може да собере 4 различни видови апчиња или 4 дози. Пакетот Вклучува 1 х Надворешно Кампување Патување Преносни Тркалезни Апчиња Кутија Кутија Со Отстранлив 4 Слотови Држач За Контејнери За Складирање На Заптивки За Лекови (Случајна Боја) Карактеристики-Големина : Прибл. 6,5 x 6,5 x 4cm/ 2,56 x 2,56 x 1,57 инчи (Lx Wx H) патување случај. - Материјал : и апс контејнери. - Боја : случајна боја мал случај. - Доаѓа со отстранливи 4 прегради. Може да собере 4 различни видови апчиња или 4 дози тркалезна кутија тркалезна кутија тркалезна кутија 4 дневен организатор организатор на медицина кутија организатор на витамински организатор организатор на организатор на патувања контејнери за складирање лекови организатор на лекови за складирање. кутија За чанта - Изработена од врвна класа и абс материјал, безбедна, здрава и издржлива, обезбедувајќи голема заштита за организаторот на апчиња.

Параметри на производот

Слична стока