.

.

Слушалки за Bluetooth Вистински безжични слушалки на ушите LED слушалки за прикажување на моќност со безжично полнење случај IPX5 водоотпорни ушни уши за паметен телефон ?

Слушалки за Bluetooth Вистински безжични слушалки на ушите LED слушалки за прикажување на моќност со безжично полнење случај IPX5

DEN 316.80

Пристапност
Залиха

LED дисплеј за напојување : Дигитален LED приказ на моќност надвор од случајот е да се прикаже нивото на моќност за случајот за полнење Кога се полнат за случајот, LED светлото ќе започне да трепка од 1 до 100. Кога ќе ставите ушни уши во случајот, тогаш ќе почнат да се наплатуваат ушите. Случајот за полнење на капацитетот на батеријата од 300m Ah може да обезбеди 3-4 пати целосно полнење за двата ушни ушни, секоја ушна ушна боја може да трае 3-4 H на едно полнење. Значи, можете да уживате во музичкото време вкупно преку користење за да трае за да трае долго. Безжично полнење и водоотпорно IPX5 : Случајот за полнење на овие Bluetooth Auarbuds поддржува безжично полнење и полнење на кабел за USB C. Овие безжични слушалки се оценуваат на водоотпорни IPX5, нано-облогата на површината на ушите може да спречи продладење на вода и пот, кои можат да ги користат како спортски безжични слушалки. Може да ја слушате музиката додека работи, да работите, да спиете, да се сретнете, итн . О-не-чекор спарување и лесна контрола на Т-Вуш : По првата врска, овие безжични слушалки ќе се поврзат со вашиот уред откако ќе го отворите случајот за полнење, што е побрзо и поудобно. За време на користењето, можете да го имате или Earbud за да го контролирате телефонот, како што се музичкиот прекинувач, прилагодување на јачината на звукот, телефонски повици, гласовен асистент, итн. Нема потреба да се прилагодувате преку вашите мобилни телефони. Ергономски дизајн и лесна тежина : Структурата на слушалките е проучување на ушниот канал на илјадници луѓе пред дизајнот, доаѓа со три различни големини на совети за уши, нашите ушни уши се погодни за каналите за уво на повеќето луѓе. Овие безжични слушалки за Bluetooth се мали и лесни, единечен ушен уш е 0,17oz, големината на ушите е 3,2x2.91inch, големината на случајот за полнење е 5,5x4.10in, тоа е попогодно за носат. Супериорен јасен повик и потопниот стерео звук : Овие музички слушалки со звучници од 13мм и композитни дијафрагми со троен слој обезбедуваат моќен бас, зачудувачки високи и јасни М-ИД. Овие ушни уши се дизајнирани за loversубители на звук и музика.

Параметри на производот

    Product Name:
Bluetooth Earbuds
    Product colour:
Black,White,Blue,Pink
    Charging case size:
5.5x4.3x2.8cm/2.17x1.70x1.10inch
    Package size:
12x8.5x3.5cm/4.72x3.35x1.38inch
    Gross Weight:
115g/0.25lbs
    Bluetooth version Bluetooth V5.1:
    Bluetooth protocol support a2dp1.3avctp 1.4avctp 1.3avrcp 1.5 hfp1.5spp1.0rfcomm1.2pnp1.3 hid 1.0sdp core4.2l2capcore4.2:
    Bluetooth effective distance >10m:
    Built-in battery Lithium e-polymer battery +3.7V,25mAh:
    Music time approx. 4-5 hours (80% volume):
    Talking time approx. 2.5-3 hours (80% volume):
    Charging input standard Charging case,Charging case capacity 300mAh:
    Charging time Headset charging time 1 hour approx.:
    Battery cycle life 300 cycles:
    Temperature and humidity range The product should be stored in a dry and ventilated room, avoiding contact with corrosive substances and away from sources of fire and heat. The product should be charged once every 3 months during:
   :
 Package Include:
    1x Bluetooth Earbuds:
    1x Specification:
    1x USB Charging Cable:
    2x Ear Tips(different sizes):
    1x Charging Case :
Слична стока