.

.

Ejoyus RV капа за заклучување на свежа вода, влечење на вода за протекување со 2 клучеви, капаче за полнење на гравитација за заклучување на караван за кампување за камп?

Ejoyus RV капа за заклучување на свежа вода, влечење на вода за протекување со 2 клучеви, капаче за полнење на гравитација за заклучување на

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

【Висок квалитет на пластичен материјал】 : Пополнување на влезот на влезот на влезот на вода е изработено од висок квалитет на пластичен материјал, здрав, доказ за корозија и издржлив, има долг животен век 【Со 2 клучеви】 : Гравитација на слатководни полнење на влезот на отворот за заклучување на отворот за заклучување, доаѓа со 2 клучеви, гарантира безбедна употреба на вода. 【Спречете го истекување】 : Влезот на гравитација на вода е дизајниран со пролет и заптивка, што може ефикасно да спречи истекување на вода и олабавување. 【Широко користено】 : Погодно за вратата на вратата со дебелина од 30‑40мм/1,18 - 1,57in. Отворот за полнење со свежа вода за гравитација е широко користен за кампување приколка за гравитација на моторниот хом, RV брод кампер. 【Големина】 : RV капаче за заклучување на свежа вода со капакот на бајонети, 0,3in воздушен отвор за побрза брзина на полнење и 1,6in врска со штала. 【Висок квалитет на пластичен материјал】 : Пополнување на влезот на влезот на влезот на вода е изработено од висок квалитет на пластичен материјал, здрав, доказ за корозија и издржлив, има долг животен век. 【Со 2 клучеви】 : Гравитација на слатководни полнење на влезот на отворот за заклучување на отворот за заклучување, доаѓа со 2 клучеви, гарантира безбедна употреба на вода. 【Спречете го истекување】 : Влезот на гравитација на вода е дизајниран со пролет и заптивка, што може ефикасно да спречи истекување на вода и олабавување. 【Широко користено】 : Погодно за вратата на вратата со дебелина од 30‑40мм/1,18 - 1,57in. Отворот за полнење со свежа вода за гравитација е широко користен за кампување приколка за гравитација на моторниот хом, RV брод кампер.

Параметри на производот

Item Type:
Water Filler Cap
Material:
Plastic
Color:
Black
Application:
Suitable for the door plate with 30-40mm/1.18 - 1.57in thickness.
Package List:
1 x Water Filler Cap:
2 x Keys:
3 x Screws :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Слична стока