.

.

Пластични Чинии За Десерт 150 парчиња Капаци За Зачини Пластични Садови За Земање Примероци Од Делови Од Желе Чаши За Облекување Чиста Салата Од Сос Со Муси Од Јогур?

Пластични Чинии За Десерт 150 парчиња Капаци За Зачини Пластични Садови За Земање Примероци Од Делови Од Желе Чаши За Облекување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

КОНТЕЈНЕРИ ЗА ХРАНА за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБАматеријал за Одделение За Храна, безбеден за чување храна Изработени од материјал за трајна употреба. Користејќи ги за држење желе или вкусен суфле десерт, преливи за салата, сосови, зачини, сладолед или чоколаден мус. Изработени од материјал за трајна употреба. Користете ги како контејнери за еднократна употреба или чаши за рециклирање. Пакетот Вклучува 150 х Чаши Карактеристики-со капаци за чување на храната и кутија за сладолед. - Материјал за храна, безбеден за држење чаша за еднократна употреба за храна. - Користејќи ги за држење желе или вкусен суфле десерт, преливи за салата, сосови, зачини, сладолед или чоколадна мус желе чаша. - Боја : како што е прикажано јогурт чаша. - Материјал : Пп Чинии За Десерт за Еднократна употреба. - Големина : Околу 7, 5х5, 9х4 Сладолед Чаша. - Изработен од материјал за трајна употреба.

Параметри на производот

Слична стока