.

.

HEIMP Симпатична Астронаут Фигурина Со Послужавник Орнамент Организатор Sundries Носителот Занаети Смола Простор За Спална Соба Дома Десктоп Декорација Бонбони Накит, ?

HEIMP Симпатична Астронаут Фигурина Со Послужавник Орнамент Организатор Sundries Носителот Занаети Смола Простор За Спална Соба Дома Десктоп

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Домашна декорација : модерни ракотворби кои можат да ја красат дневната соба,масичката, масата Погоден За : Совршен За нови, свадби, родендени, Божиќ, украси во студио и многу повеќе. Симпатична Статуа На Астронаутот : Доаѓа Со послужавник за складирање клучеви, телефон, закуски,. Креативни украси за складирање : обликот е реален и убав, боите се живи и живи, а деталите се извонредни. Може да го подобри стилот на домот, канцеларијата и многу повеќе. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од висококвалитетен материјал од смола, може да стои на врвот на масата, масата или полицата за украсување на домот, продавницата или забавата. Домашна декорација : модерни ракотворби кои можат да ја красат дневната соба,масичката, масата. Погоден За : Совршен За нови, свадби, родендени, Божиќ, украси во студио и многу повеќе. Симпатична Статуа На Астронаутот : Доаѓа Со послужавник за складирање клучеви, телефон, закуски,. Креативни украси за складирање : обликот е реален и убав, боите се живи и живи, а деталите се извонредни. Може да го подобри стилот на домот, канцеларијата и многу повеќе. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ : Изработен од висококвалитетен материјал од смола, може да стои на врвот на масата, масата или полицата за украсување на домот, продавницата или забавата. Хајмпопис : - Симпатична Статуа На Астронаут : Доаѓа Со послужавник за складирање клучеви, телефон, закуски, .

Параметри на производот

- Material:
Resin
- Size:
Approx.
- 18cmx15cmx16.5cm/7.09inchx5.91inchx6.50inch:
Package Includes:
1?Astronaut Sculpture:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors. :
Слична стока