.

.

Кутија за ручек За Мажи Или Голема Торба За Ручек За Жени-Издржлива Поладна Кутија За Ручек Со Густа Изолација; Може Да Биде Машка Кутија За Ручек За Работа, Тактичк?

Кутија за ручек За Мажи Или Голема Торба За Ручек За Жени-Издржлива Поладна Кутија За Ручек Со Густа Изолација; Може Да Биде Машка Кутија

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

ГОЛЕМА ТОРБА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА СИТЕ ВАШИ ОБРОЦИ-кутијата за ручек НА ЛИМОХ за мажи е удобна и уникатна торба со совршена големина за чување различна Храна и Пијалоци Изолираната кутија за ручек има многу простор за шишиња со вода, лименки, контејнери за храна и многу повеќе. Димензија на главниот оддел : 10,63 "x7, 5" x9, 45 " одвојлив и изолиран држач за шишиња е исто така дел од торбата, одржувајќи ги пијалоците на вистинската температура. - Храната не е вклучена. ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА-со специјална (8мм) изолациона пена, торбата За Ручек за мажи работи добро во зачувување на храната топла или ладна. Изолирана кутија за ручек за каква било активност надвор од домот, како што се излети, работа, патување или други активности на отворено. Оваа Лончера ќе помогне Храната и Пијалоците да бидат свежи и на совршена температура за добро време. ОТПОРЕН на ИСТЕКУВАЊЕ-Внимателно дизајниран и изграден со (8мм) материјал, кутијата за ручек за мажи тешката должност е цврста и водата се спротивставува. Нема потреба да додавате дополнителни компоненти за да бидете многу лесни за чистење. СОВРШЕН И ФЕНСИ ДИЗАЈН - оваа машка торба за ручек за работа ја носи суштината на дизајнот во воен стил. Вклучува повеќе џебови внимателно зашиени за да биде совршена изолирана кутија за ручек за складирање на различни предмети.

Параметри на производот

Слична стока