.

.

Вежба За Рака Зијини Топка За Ослободување Од Стрес, Топка За Ослободување Од Стрес, Мускули На Зглобот На Прстот Вежба За Зафат На Артритис, Топка За Вежбање За Мас?

Вежба За Рака Зијини Топка За Ослободување Од Стрес, Топка За Ослободување Од Стрес, Мускули На Зглобот На Прстот Вежба За Зафат На Артритис,

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Може да се користи не само за релаксирачка масажа, туку и за обука за реакција, масажа и реакција, за многу намени Топката За Ослободување од стрес е мала големина, лесна за носење, лесна за складирање, безбедна и лесна за употреба. Играчките со топки може да се стават во џебови, ранци и папки. Нов дизајн, удобно чувство за рака, отпорно на нечистотија, отпорно на масло и отпорно на триење, целосно материјал за храна, y, нетоксичен. Олеснете ја болката во мускулите, промовирајте ја циркулацијата на крвта и постигнете ефект на релаксирачки мускули. Погоден за различни делови од телото, вратот, грбот, рацете, стапалата итн. Редовните вежби за раце можат да вежбаат флексибилност на рацете. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Топка За Ослободување Од Стрес : Силиконски Мек : Умерена Еластичност : Добра Големина На Еластичност : Прибл. 6х6х6см/2, 4х2, 4х2, 4ин Пакет Листа : 1 х Топка За Ослободување Од Стрес.

Параметри на производот

Item Type:
Stress Relief Ball
Material:
Silicone
Soft:
Moderate
Elasticity:
Good Elasticity
Size:
Approx. 6x6x6cm/2.4x2.4x2.4in
Package List:
1 x Stress Relief Ball:
Слична стока