.

.

Трајни не -лизгачки полиуретански ротирачки мерење на тркалото на тркалото за мерење на тркалото за обележување за алуминиумска легура на алуминиум за печатач со ?

Трајни не -лизгачки полиуретански ротирачки мерење на тркалото на тркалото за мерење на тркалото за обележување за алуминиумска

DEN 235.36

Пристапност
Залиха

Површината на тркалото е изработена од задебелување гума, што е анти-деформација и анти-лизгање Добра ригидност, стабилна работа, лесна за употреба. Гумено тркало, отпорни на абење, добро триење. Може да се користи за ротациони енкодери за создавање енкодери на тркала. Заграда за алуминиумска легура, силна структура, издржлива во употреба. СПЕК : Карактеристики : Површината на тркалото е изработена од задебелување гума, која е анти-деформација и анти-лизга. Може да се користи за ротациони енкодери за создавање енкодери на тркала. Спецификација : Материјал : гума, алуминиум легура (по избор) Дијаметар на дупката за обем EW-002 200mm 6mm EW-011 250mm 6mm EW-003 300mm 8mmmpackage Список : 1* Мем за мембрана Whealnote : Забележете дека новиот тип и стариот вид на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Параметри на производот

Material:
rubber, aluminum alloy
Model (Optional) Circumference Hole Diameter :
EW-002 200mm 6mm :
EW-011 250mm 6mm :
EW-003 300mm 8mm:
Package List:
1* Encoder Meter Wheel:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Слична стока