.

.

Тоталдри Лесни Влошки-Влошки За Инконтиненција со Крилја За Дополнителна Апсорпција за Жени &Засилувач; Мажи-Поединечно Завиткани Санитарни Влошки-Производи За З?

Тоталдри Лесни Влошки-Влошки За Инконтиненција со Крилја За Дополнителна Апсорпција за Жени &Засилувач; Мажи-Поединечно Завиткани Санитарни

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Вградени Абсорбентни Влошки : Останете суви и без грижи во текот на денот со Тотални Лесни Влошки за Инконтиненција За Мажи И Жени Нашите влошки за еднократна употреба се дизајнирани да одговараат на секоја долна облека на дискретен начин, држејќи ја влажноста и мирисите заклучени. Апсорпција на светлина : за повисоки потреби за апсорпција, проверете ги Нашите Вкупни Максимални Влошки или Врвни Засилувања. Овие влошки за инконтиненција за жени и мажи нудат заштита од истекување на лесен мочен меур. Изработени од супер абсорбента полимер, нашите контролни влошки на мочниот меур одржуваат извонредна сувост со часови. Супериорна Удобност И Безбедност : женските и машките влошки за инконтиненција имаат водоотпорна бариера за влага за да избегнат иритации и да ја одржат кожата заштитена. Носете ги со доверба дење и ноќе, бидејќи овие ултра тенки влошки остануваат безбедни и не чувствувате дека носите санитарни влошки. Останете Без Истекување : Тоталдри влошки за инконтиненција заштитата на возрасните апсорбира минимум 250 мл капацитет. Влошките за истекување на мочниот меур за жени и мажи ефикасно ја заклучуваат течноста и го спречуваат нејзиното излегување, за да спречат истекување. За Нас : повеќе од 40 години, Тоталдри е посветен на создавање хигиенски производи за жени и мажи кои се занимаваат со протекување на мочниот меур и инконтиненција. Нашата низа висококвалитетни производи е дизајнирана да им помогне на поединците да се чувствуваат безбедно, достоинствено и под контрола. Доживејте исклучителна удобност и безбедност со Тотални Лесни Дополнителни Влошки За Инконтиненција За Мажи И Жени. Овие влошки се специјално дизајнирани за истекување на лесен мочен меур и изгледаат слично на обичните санитарни влошки, одржувајќи дискреција и доверба. Со импресивен капацитет на апсорпција од најмалку 250мл, нашите влошки обезбедуваат сигурна заштита од истекување на лесен мочен меур.

Параметри на производот

Слична стока