.

.

Мтилкс Мултифункционална Преносна Количка За Убавина,Кутија Со Алатки-Вазна За Количка За Шминка, Вазна За Патување Со Шминка, Торба За Шминка За Убавина, Осметичк?

Мтилкс Мултифункционална Преносна Количка За Убавина,Кутија Со Алатки-Вазна За Количка За Шминка, Вазна За Патување Со Шминка,

DEN 969.60

Пристапност
Залиха

Користи Цврста Шипка За Врзување Од Легура, Силна Отпорност На Притисок, Без Прекин, Без Деформација,Издржливи, Универзални Отстранливи Тркалца Од 360°, Издржливи и Лесни за Туркање и Влечење Користи Цврста Шипка За Врзување Од Легура, Силна Отпорност На Притисок, Без Прекин, Без Деформација,Издржливи, Универзални Отстранливи Тркалца Од 360°, Издржливи и Лесни за Туркање и Влечење. Добредојдовте Во Мојата Продавница, постојат Многу Стилови На Колички Од кои Можете да Изберете. Ако Ви Требаат Повеќе Домашни Производи На Отворено, Можете Да Ги Купите во Мојата Продавница!● Применливи Места : Хотели, Ресторани, Клубови, Барови Итн.● Секојдневно Одржување : Редовно Бришете Ја Површината со Крпа за Да ја Одржувате Чиста. Ве молиме Користете Строго Во Согласност Со Упатствата За Носење На Производот, Строго Забрането За Прекумерна Тежина. Продаваме Само Мали Колички и Не Вклучуваме Други Референтни Објекти.

Параметри на производот

Слична стока