.

.

Milisten Lavalier Microphone Windproof Mic Cover Mic Cover Mic Plush Covers 2pcs -Производство на микрофон на микрофон Практичен професионален микрофон за микрофон микрофон за микрофон микрофон за м?

Milisten Lavalier Microphone Windproof Mic Cover Mic Cover Mic Plush Covers 2pcs -Производство на микрофон на микрофон Практичен професионален

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Производот е изработен од вештачки волна материјал, безбеден и еколошки, со одлична текстура Текстурата на производот е одлична и вклучува доволно количина за да ги задоволи вашите потреби. Има добар ефект, може да го намали бучавата на ветерот и да блокира плунка, прашина и други нечистотии. Разумен дизајн, прилагодливост, погоден за многу микрофони. Лесно е да се облече и отстрани. Заменете ја старата или скршената обвивка за микрофон со нов. Youе ви служи добро. Опис Овој производ е микрофонско покритие, кој главно е изработен од безбеден и нежен материјал со добра текстура и може да ви обезбеди добра услуга. Има едноставен дизајн и практични функции што можат да го намалат бучавата на ветерот и да блокираат плунка, прашина и други нечистотии, а со тоа да го заштитите вашиот микрофон и да ви овозможи да пеете подобро. and environmentally friendly, with excellent texture.

Параметри на производот

Слична стока