.

.

SANPYL Жичен USB ТАСТАТУРА, 104 Копчиња Приклучок И ИГРА LED Позадинско Осветлување Тастатура Голем Печатење Осветлени Копчиња USB Компјутер ТАСТАТУРА ЗА Стари Лица, Деца, ?

SANPYL Жичен USB ТАСТАТУРА, 104 Копчиња Приклучок И ИГРА LED Позадинско Осветлување Тастатура Голем Печатење Осветлени Копчиња USB Компјутер

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

ГОЛЕМ ДИЗАЈН НА ЗНАЦИ : тастатурата прифаќа голем дизајн на знаци, 104 копчиња, погодни за постари лица, деца, низок поглед и други луѓе ИСКЛУЧИТЕЛНА ИЗРАБОТКА : Жичната тастатура е изработена со извонредна изработка, силната и издржлива тастатура е отпечатена со читлив текст и нема да избледи. ПРИКЛУЧОК И РЕПРОДУКЦИЈА : УСБ-тастатурата е приклучок и игра, лесна за ракување, може да се користи без комплициран процес на инсталација, за да ги задоволи вашите потреби. АБС МАТЕРИЈАЛ : Голема тастатура со клучеви е изработена од цврст абс материјал, кој е отпорен на абење и издржлив и може да се користи долго време. ОПСЕГ НА ПРИМЕНА : Удобен за допир, Може Да се користи за канцелариска или домашна употреба, оваа тастатура може да се користи и за лаптопи и десктоп компјутери. Спецификација : Тип На Ставка : Жичен Материјал За Тастатура Со Големо Печатење : Abs Модел : За MC 689 Број На Копчиња : 104 Интерфејс На Копчиња : СПИСОК НА USB Пакети : 1 x Голема Тастатура за Печатење.

Параметри на производот

Item Type:
 Wired Large Print Keyboard
Material:
ABS
Model:
For MC 689
Number of Keys:
104 Keys
Interface:
USB
Package List:
1 x Large Print Keyboard :
Слична стока