.

.

Исцели 3 парчиња Возило За Итни Случаи Писоар За Писоар За Мажи Преносни Тоалетни Патни Писоари За Мажи Чаша За Обука За Мочање Шишиња За Итни Случаи Шише За Мочање ?

Исцели 3 парчиња Возило За Итни Случаи Писоар За Писоар За Мажи Преносни Тоалетни Патни Писоари За Мажи Чаша За Обука За Мочање Шишиња За

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Пп БЕБЕ ПИСОАР ШИШЕ Мал и компактен за да ги стави насекаде, не зафаќајќи простор. ШИШИЊА ЗА МАЖИ ПРЕНОСЛИВ ДЕТСКИ НОКШИР Писоар Мал и компактен за да ги стави насекаде, не зафаќајќи простор. ДЕТЕ ПРЕНОСНИ ПИСОАР МОМЧИЊА Торба За Мочање Автомобил е изработена од безбеден и врвен материјал, хигиенски и практичен. ПИСОАРИ ЗА МАЖИ ИСТУРИ ДОКАЗ има добри перформанси за апсорпција на вода, истекување. МОЧАЊЕ ИНКА ЗА АВТОМОБИЛ Деца Итни Писоар Врзани За Кревет, - Далечински Туристи,. БЕБЕ ПИСОАР ШИШЕ Мал и компактен за да ги стави насекаде, не зафаќајќи простор. ШИШИЊА ЗА МАЖИ ПРЕНОСЛИВ ДЕТСКИ НОКШИР Писоар Мал и компактен за да ги стави насекаде, не зафаќајќи простор. ДЕТЕ ПРЕНОСНИ ПИСОАР МОМЧИЊА Торба За Мочање Автомобил е изработена од безбеден и врвен материјал, хигиенски и практичен. ПИСОАРИ ЗА МАЖИ ИСТУРИ ДОКАЗ има добри перформанси за апсорпција на вода, истекување. МОЧАЊЕ ИНКА ЗА АВТОМОБИЛ Деца Итни Писоар Врзани За Кревет, - Далечински Туристи,. Список на пакети 3 х Карактеристики На Торбата-Материјал : пп практична уринарна торба-Големина : 24, 00Х11, 00Х10, 00см/9, 43Х4, 32Х3 писоар за отворено. - Боја : Црвена уринарна торбичка за отворено-Совршена за сообраќаен метеж, воздушни и болни од автомобил, нарушена подвижност, детско мочање во јавност, тренинг за тенџере, Преносливо Шише За Мочање Со Писоар за кампување. - Едноставна операција, хигиенска, не-жестока.

Параметри на производот

Слична стока