.

.

Месинг Нога Вентил Тешки 1 НПТ Нога Вентил Женски врска Дното Вентил Мрежа Проверете Вентил Со Дупки Цедилка Филтер За Добро Млаз Пумпи Нога Вентил, Одржува Пумпа П?

Месинг Нога Вентил Тешки 1 НПТ Нога Вентил Женски врска Дното Вентил Мрежа Проверете Вентил Со Дупки Цедилка Филтер За Добро Млаз

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●Издржлив q женскиот обратен вентил е изработен од висококвалитетен месинг материјал,со висока јачина и издржливостИздржлив, робустен дизајн обезбедува сигурна работа. Можете да верувате дека 1 инчниот месинг ножен вентил секогаш го одржува притисокот на системот или спречува обратен проток со овој ефективен вентил! Овој тежок 1 инчен ножен вентил се поврзува со крајот на вшмукувачката линија за да спречи пумпата да го изгуби својот врв и да го задржи притисокот на системот. ●БЕЗ ОЛОВЕН МЕСИНГ НОЖЕН ВЕНТИЛ●Нашиот 1 инчен тежок месинг ножен вентил е изработен од врвен цврст месинг без олово што го прави месинг ножниот вентил поцврст и поцврст, телото и попетот на овој месинг ножен вентил се силни и издржливи. Изграден да трае, можете да му верувате на овој ножен вентил да работи на долги релации. ①ФУНКЦИЈА ЗА СПРЕЧУВАЊЕ НА ПОВРАТЕН ПРОТОК. Кога Пумпата Се Вклучува, Притисокот Во Внатрешноста На Колоната На Пумпата Се Менува И Ножниот Вентил Реагира Со Отворање. Кога Пумпата Ќе Застане, Вентилот Повторно Реагира Со Затворање. Ова Го Спречува Испуштањето На Течноста Од Колоната На Пумпата И Предизвикува Пумпата Да Губи Премиер Секој Пат Кога Ќе Се Исклучи. ●ШИРОКА ПРИМЕНА●Месинг Ножните Вентили Може да се Користат На Сите Пумпи Во Апликации за Вшмукување,Вклучувајќи Го И Системот за Пумпање На Езерца, Бунари, Резервоар, Систем за Наводнување. Овој Ножен Вентил За Повратен Проток Се Користи И Во Цевководот За Систем За Вода За Пиење. Обратниот вентил со цедалка има цврста месинг конструкција. Издржлив Месинг за отпорност на корозија, еластичност на високи температури и ниска магнетна пропустливост. Спецификација : Материјал : Месинг Боја : Како што покажува сликата Големина : како што покажува сликата Работен Притисок : 16бар (232 psi) Работна Температура : Од -10 que до +120 € (од 14e до 248w) Нишка : ISO228 (еквивалентно на DIN 259 И BS2779) Пролет : Изработена од увезена суровина, стабилни перформанси, добро запечатување и не е лесно да истекува.

Параметри на производот

Material:
Brass
Color:
As the picture shows
Size:
As the picture shows
Working Pressure:
16bar (232 psi)
Working Temperature:
from -10 ℃ to +120 ℃ (from 14℉to 248℉)
Thread:
ISO228 (equivalent to DIN 259 and BS2779)
Spring:
Made of imported raw material, stable performance, good sealing, and not easy to leak.
Package includes:
1 xBrass Foot Valve :
Description:
1.Installed at a pump or at the bottom of a pipe line
2.Allows pump to stay primed, letting liquid to flow in and keeping it from flowing back out:
3.Forged constructed body, beautiful appearance:
4.All corners are carefully polished and do not hurt hands:
5.Sealing process has been strictly tested with longer service life than general valves:
Features:
1.Made of high quality brass material,with high strength and durability.:
2.Precision female thread ensures good connection.:
3.Good sealing, aging and corrosion resistance.:
4.Suitable for electric water heater, with check valve and pressure relief valve function.:
5.Easy to install, great replacement for the old or broken one.:
Warm note:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
The colors may exist slight difference due to different screens.:
Слична стока