.

.

Подлога за греење, електрични влошки за греење за грчеви, грб, вратот и олеснување на болката во рамото, опција за влажна топлина, компресирајте брзо избалансирано ?

Подлога за греење, електрични влошки за греење за грчеви, грб, вратот и олеснување на болката во рамото, опција за влажна топлина,

DEN 1385.60

Пристапност
Залиха

¡¾rapid загревање¡ ками, балансирано греење, дистрибуирана жица за греење обезбедува просечна топлина, може да ги олесни грчевите, хроничната болка, напнатоста на мускулите и болката со топлинска терапија ¡¾6 Насочување на температурата на нивото - 6 Температура на температурата, подлогата за греење автоматски ќе престане да се загрева кога ќе ја достигне целната температура за да обезбеди безбедна употреба, можете да го користите за да ги покриете грбот, вратот, рамената, рацете и нозете за да ги опуштите канцелариите на мускулите Подлога за ладно греење Влажна компресија загревање на ќебето загревање. Electricthe Електричното ќебе е меко и погодно, поудобно да ја заклучите температурата и да одржувате топло време подобро, одвојување и машина што може да се пее, расклопување и раздвојување, лесен за чистење. g Домаќинство Мало електрично ќебе) Велика Британија Стандард 220 V. ¡¾ Еластични ленти¡ Оваа подлога за греење нуди еластични ленти што овозможуваат грејната подлога да се завиткаат околу рамената, половината, рацете или нозете додека работите, и доаѓа со џеб за влечење во прав за лесно складирање или носење за патување или бизнис.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Heating Pad
Material:
Crystal Super Soft
temperature Setting:
Warm Temperature Range (40°C, 104F):
Low Temperature Range (45°C, 112F):
Medium and Low Temperature Range (48°C, 119F):
Medium Temperature Range (52°C, 126F):
Moderate High Temperature Range (56°C, 133F):
High Temperature Range (60℃, 140 :
Слична стока