.

.

Шведски Пакет Облека За Садови од 6 | Супер Абсорбента Европски Крпи за Садови | шведски Крпи За Садови За Кујна | шведска Крпа за Садови За Повеќекратна Употреба | До?

Шведски Пакет Облека За Садови од 6 | Супер Абсорбента Европски Крпи за Садови | шведски Крпи За Садови За Кујна | шведска Крпа

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

ЕДНОКРАТНО И ПЕРЕЊЕ : ве покриваме цела година со овие шведски пакувања за перење алишта од 6! Една шведска ткаенина може да замени 17 ролни хартиени крпи Може да се исчисти во машината за перење или во горната решетка на машина за миење садови. Овие шведски крпи за садови треба само да се сушат на воздух и повторно да се користат одново и одново. НАМАЛЕТЕ ГО ДОМАШНИОТ ОТПАД : работиме со 70% целулозна пулпа од дрво + 30% памук за да создадеме шведски крпи кои работат брилијантно без да и наштетат на нашата планета. Леи лајвинг може да му обезбеди на вашиот дом шведска крпа за садови што се држи наоколу кога ви треба и се враќа Во Земјата кога не. тие се целосно компостирани и брзо се распаѓаат за повторно да се приклучат на циклусот на екосистемот, за да можете да ја исчистите вината!. ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ : овие кујнски крпи за повеќекратна употреба се тешки за носење, одлични за сите површини и можат безбедно да се вградат во вашата секојдневна рутина за чистење, било да е тоа за вашата кујна, бања или Р. Беспрекорно впијте ги истурите и избришете ги површините за да изгледаат како нови. ИЗДРЖЛИВИ и РАЗНОВРСНИ : Нашите супер абсорбента шведски крпи за садови се лесни на планетата, но цврсти и жилави кога ќе почнат да работат. Без разлика дали го користите како крпа за чистење или бастер за прашина, можете да бидете сигурни дека овие повеќенаменски шведски крпи се во неа на долг рок. ХАВАИ ИНСПИРИРАН : Инспириран од прекрасните цвеќиња на хаваи. Ќе ви се допаднат светлите тропски цветни дизајни кои носат малку островска убавина дури и во најздодевните задачи. Значи, ставете ги рацете на крпа за садови за повеќекратна употреба во домаќинството што ја почитува природата внатре и надвор!. ЕДНОКРАТНО И ПЕРЕЊЕ : ве покриваме цела година со овие шведски пакувања за перење алишта од 6! Една шведска ткаенина може да замени 17 ролни хартиени крпи. Може да се исчисти во машината за перење или во горната решетка на машина за миење садови. Овие шведски крпи за садови треба само да се сушат на воздух и повторно да се користат одново и одново. НАМАЛЕТЕ ГО ДОМАШНИОТ ОТПАД : работиме со 70% целулозна пулпа од дрво + 30% памук за да создадеме шведски крпи кои работат брилијантно без да и наштетат на нашата планета. Леи лајвинг може да му обезбеди на вашиот дом шведска крпа за садови што се држи наоколу кога ви треба и се враќа Во Земјата кога не. тие се целосно компостирани и брзо се распаѓаат за повторно да се приклучат на циклусот на екосистемот, за да можете да ја исчистите вината!. ОДЛИЧНИ ПЕРФОРМАНСИ : овие кујнски крпи за повеќекратна употреба се тешки за носење, одлични за сите површини и можат безбедно да се вградат во вашата секојдневна рутина за чистење, било да е тоа за вашата кујна, бања или Р.

Параметри на производот

Слична стока