.

.

Dreamxue Premium Soft Guber Nail Polish Shopter Shotter Display Nail Art Varnish Полски седиште алатка за шишиња со шишиња со шишиња со шишиња со шишиња со маникир за приказ на алатки за приказ на нокт?

Dreamxue Premium Soft Guber Nail Polish Shopter Shotter Display Nail Art Varnish Полски седиште алатка за шишиња со шишиња со шишиња

DEN 860.80

Пристапност
Залиха

Материјал : Направен од мека гума, издржлив, едноставен дизајн со фино Workmanship, лесен за чистење, лесен за употреба Погоден за професионален, салон за нокти, училиште за уметност / колеџ, уметник за нокти и лична / домашна употреба, големо, итн. Големина : 8,8 см x 5,5 см /3.4 x 2,1 инчи; боја : бела и розова; количина : 1 парчиња. Направено од гума, димензии : 8,9 см x 5,5 см x 4cm; пакет од 4 : 2 x розова, 2 x бела. Заштедете време : држачот на шишиња за полски за нокти може да ви помогне да заштедите време, да го држите лак за нокти на едно место и да го задржите аголот при нанесување, за да ја подобрите ефикасноста на примената на лак за нокти. Наклонот во облик на U на носителот на лак за нокти може да ви помогне да држите други предмети, и многу е погодно за употреба. Материјал : Направен од мека гума, издржлив, едноставен дизајн со фино Workmanship, лесен за чистење, лесен за употреба. Погоден за професионален, салон за нокти, училиште за уметност / колеџ, уметник за нокти и лична / домашна употреба, големо, итн.

Параметри на производот

Слична стока