.

.

Walfront 9 во 1 комплет за прицврстувач на воздушен притисок, тоалетен канализациски гасови за кујнски мијалник за кујнски алатки додатоци ABS+силиконски материјал, мате

Walfront 9 во 1 комплет за прицврстувач на воздушен притисок, тоалетен канализациски гасови за кујнски мијалник за кујнски алатки

DEN 569.44

Пристапност
Залиха

Ракувајте со засилување, дизајн против ливчиња за навој, комбиниран со ергономски дизајн, удобен зафат Неговиот квалитет е загарантиран. Користете компресиран воздух со висок притисок за да го исчистите гасоводот на најбрзиот начин. Само користете ја алатката Dredge и кликнете на Trigger за да ја исчистите веднаш. Одличен избор за вас. Усвојувајте го материјалното тело и рачката на ABS, цврста и сигурна, еднократна, мазна површина. Ви донесат ново и различно со употреба на чувство. Комплет за прицврстување на притисок на тоалетот, може брзо да го деблокира тоалетот. Можете да го користите со доверба. Со индикаторот за притисок на воздухот, поудобно да се набудува при пумпање, точно контролирајте ја пневматската активност и оперативната сила. Исполнете ги вашите потреби. Ракувајте со засилување, дизајн против ливчиња за навој, комбиниран со ергономски дизајн, удобен зафат. Неговиот квалитет е загарантиран. Користете компресиран воздух со висок притисок за да го исчистите гасоводот на најбрзиот начин. Само користете ја алатката Dredge и кликнете на Trigger за да ја исчистите веднаш. Одличен избор за вас. Усвојувајте го материјалното тело и рачката на ABS, цврста и сигурна, еднократна, мазна површина. Ви донесат ново и различно со употреба на чувство. Комплет за прицврстување на притисок на тоалетот, може брзо да го деблокира тоалетот. Можете да го користите со доверба. Со индикаторот за притисок на воздухот, поудобно да се набудува при пумпање, точно контролирајте ја пневматската активност и оперативната сила. Исполнете ги вашите потреби. Спецификација : Тип на ставка : Материјал за комплет за прицврстување на тоалетот : ABS+силиконска тежина : приближно. 1183 G-1190 G / 41.7oz-42oz Големина на производот : приближно.

Параметри на производот

Item Type:
Toilet Plunger Kit
Material:
ABS+Silicone
Weight:
Approx. 1183g-1190g / 41.7oz-42oz
Product Size:
Approx. 66x22.5cm / 26.0x8.9in
How to Use:
Step 1:
Before use, choose a suitable suction cup to install the product according to the diameter of the blocked pipe.
Step 2:
After the suction cup is installed, you can start to inflate the air reservoir by holding the handle firmly and pumping the air pump lever to complete several full stroke twitches about 15-25 times, until could not pump into the air to get high pressure gas.
Step 3:
Sealing the water outlet of the pipe; pull the trigger to release the high pressure gas.
Package List:
1 x Toilet Plunger:
7 x Accessory:
1 x Manual:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока