.

.

Омефар Рачна Ргуубопитна Прачка, Шипка за Гуми 210мм Мултифункционална Висока Цврстина Голема Торзија со Капаче За Удар За Алатки За Поправка На Индустриски Автомо?

Омефар Рачна Ргуубопитна Прачка, Шипка за Гуми 210мм Мултифункционална Висока Цврстина Голема Торзија со Капаче За Удар За Алатки За Поправка

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ЗАКРИВЕНА ГЛАВА : главата на шипката е дизајн на агол на свиткување, angономска форма, погодна за различни операции на свиткување, удобна и практична ОДЛИЧЕН МЕТАЛ : шипката е изработена од хром ванадиум челик, со висока цврстина, голема торзија, добра цврстина и долг работен век. ПЛАСТИЧНА РАЧКА : рачката за прицврстување прифаќа рачка за обликување со двојна боја, која е удобна за држење, лесна и не се лизга, заштедува работна сила за работа. КРАЈ на ЧЕКАН : крајот на рачката е погоден за чекан, може да се користи со чекани и други рачни алатки, имаше добра практичност. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : мултифункционалната шипка може да се користи за индустриско, автомобилско и различно механичко одржување, компактно и преносливо. ЗАКРИВЕНА ГЛАВА : главата на шипката е дизајн на агол на свиткување, angономска форма, погодна за различни операции на свиткување, удобна и практична. ОДЛИЧЕН МЕТАЛ : шипката е изработена од хром ванадиум челик, со висока цврстина, голема торзија, добра цврстина и долг работен век. ПЛАСТИЧНА РАЧКА : рачката за прицврстување прифаќа рачка за обликување со двојна боја, која е удобна за држење, лесна и не се лизга, заштедува работна сила за работа. КРАЈ на ЧЕКАН : крајот на рачката е погоден за чекан, може да се користи со чекани и други рачни алатки, имаше добра практичност. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА : мултифункционалната шипка може да се користи за индустриско, автомобилско и различно механичко одржување, компактно и преносливо. ЗАКРИВЕНА ГЛАВА : главата на шипката е дизајн на агол на свиткување, angономска форма, погодна за различни операции на свиткување, удобна и практична.

Параметри на производот

Item Type:
Pry Bar
Material:
Chrome Vanadium Steel, Plastic
Product Size:
Approx. 210mm / 8in
Package List:
1 x Pry Bar :
Слична стока