.

.

Пенкало За Нокти Пенкало За Нокти Водоотпорен Лак За Нокти Брзо Суво Пенкало ЗА Сликање НОКТИ САМ Апстрактни Линии Пенкало За Нокти Пренослив Врв Нокти За Сликање ?

Пенкало За Нокти Пенкало За Нокти Водоотпорен Лак За Нокти Брзо Суво Пенкало ЗА Сликање НОКТИ САМ Апстрактни Линии Пенкало За

DEN 785.60

Пристапност
Залиха

Самостојно : Погоден За Домашна Употреба И Салони За Нокти, Многу Е Погоден За Правење Точки На Ноктите, Фин Цртеж, Сликање Цвеќиња И Дизајн На Модели, Одличен И За Француски Маникир Брзи Суви Алатки За Повеќето Луѓе : Пенкалото За Лак Е Главно Во Пропиленски Материјал, Сигурно И Убаво; Тие Можат Да Ги Направат Вашите Мисли И Имагинација Да Бидат Вистинити, Можете Да Дизајнирате Стилски Нокти Што Сакате Да Го Покажете Вашиот Вкус. САМОСТОЈНИ Занаети Како Што Сакате : Пенкалата За Дизајн На Нокти Се Во Модерни Бои, Погодни За Цртање Различни Модели На Вашите Нокти И Правење Разни Украси; Тие Се Применливи И за Прашок за Нокти со Точки и. Соодветна Големина Што Ќе Ви Одговара : Пенкалото За Дизајн На Нокти Е Прибл. 5,37 Инчи Во Должина, Лесен За Држење И Бојадисување Во Соодветна Големина; Пластичниот Држач За Пенкало Е Лесен И Сигурен, Удобен За Употреба И Може Да Ви Помогне Да Направите Убави И Шармантни Нокти. Широки Апликации : Комплетот Пенкала За Дизајн На Нокти Е Погоден За Изработка На Обрасци На Нокти, Сликање Цвеќиња И Дизајн На Модели И Така Натаму, Тој е Убав Помошник за Дизајн на Нокти И Самостојни Проекти; И може да се Нанесе На Акрилни, Природни И Гел Нокти, Соодветни За Домашна Употреба и Салони за Нокти. Самостојно : Погоден За Домашна Употреба И Салони За Нокти, Многу Е Погоден За Правење Точки На Ноктите, Фин Цртеж, Сликање Цвеќиња И Дизајн На Модели, Одличен И За Француски Маникир. Брзи Суви Алатки За Повеќето Луѓе : Пенкалото За Лак Е Главно Во Пропиленски Материјал, Сигурно И Убаво; Тие Можат Да Ги Направат Вашите Мисли И Имагинација Да Бидат Вистинити, Можете Да Дизајнирате Стилски Нокти Што Сакате Да Го Покажете Вашиот Вкус. САМОСТОЈНИ Занаети Како Што Сакате : Пенкалата За Дизајн На Нокти Се Во Модерни Бои, Погодни За Цртање Различни Модели На Вашите Нокти И Правење Разни Украси; Тие Се Применливи И за Прашок за Нокти со Точки и. Соодветна Големина Што Ќе Ви Одговара : Пенкалото За Дизајн На Нокти Е Прибл.

Параметри на производот

Слична стока