.

.

Ореви од кабилок, тоалетот за тоалети 2 парчиња, кои се шират, завртки за тоалети за замена на виткање, гума слепи дупки, фитинзи за тоалети за тоалети, капаци на тоал?

Ореви од кабилок, тоалетот за тоалети 2 парчиња, кои се шират, завртки за тоалети за замена на виткање, гума слепи дупки, фитинзи за тоалети

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Овие завртки за тоалетно седиште се изработени од не'рѓосувачки челик, силен и издржлив, не е лесен за оштетување Оревот е изработен од гума, најлон, со висока стабилност и добра цврстина, па затоа е тешко да се пробие. Со оваа завртка за капакот на тоалетот, не мора да се грижите за нестабилноста на седиштето на тоалетот. Тие се лесни за собирање за неколку минути. Мазна површина, одлична цврстина, не е лесна за кршење. Завртките се направени со врвен материјал, безжичен, отпорен на абење, издржливи. Опис Нашите завртки за тоалети главно се нанесуваат за да се поправи лабава тоалетна покривка за да се спречи да се лизга капакот на тоалетот. Погодно за повеќето стандардни тоалети, практични и мултифункционални. Изработен од материјал со висок степен, издржлив во употреба.71in- Материјал : не'рѓосувачки челик, гума, најлонапаж, вклучувајќи 2 x завртки.

Параметри на производот

Слична стока