.

.

10 листови Сонце Месечина starвезда срцева уметност налепници за уметност на нокти 3D самостојно лепење ласерски нокти за уметност дизајнер на налепници за нокти starsв?

10 листови Сонце Месечина starвезда срцева уметност налепници за уметност на нокти 3D самостојно лепење ласерски нокти за уметност дизајнер на

DEN 124.96

Пристапност
Залиха

Совршен сет на налепници за нокти : 10 чаршафи налепници за нокти на Сонцето Сонце се совршени модни додатоци Различни модни отпечатоци, сите видови на уникатни модели на стил за да изберете, секогаш има убава шајка што ви одговара. Единствени дизајни : Налепниците за уметност со 3Д нокти се доволни за да користите повеќе пати. Мулти-дизајнирана шема на Месечината на Сонцето Starвезда што ќе ги направи вашите нокти поубави и стилски. Лесно создадете го вашиот уникатен стил. Безбеден материјал : Ласерски дизајн Сонце Месечина на ноктите на ноктите се изработени од еколошки, пријателски за кожата и нетоксични материјали. Можете да ги користите со доверба. Уживајте во забавата на уметноста на DIY ноктите со семејството или пријателите. Лесен за употреба : Налепниците за нокти на 3 D Sun Star Moon се самолепливи и не бараат лепак. Само користете пинцети за да ја искинете налепницата за нокти, а потоа залепете ја налепницата за нокти на ноктот. Можете исто така да користите мантил за да ги направите прекрасните налепници издржливи. Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања во врска со 3Д самолепливи налепници за нокти, ве молиме слободно контактирајте со нас. Ние ќе одговориме на вас што е можно поскоро и ќе дадеме се од себе за да ги решиме вашите проблеми. И се надеваме дека имате пријатно искуство за купување. Совршен сет на налепници за нокти : 10 чаршафи налепници за нокти на Сонцето Сонце се совршени модни додатоци. Различни модни отпечатоци, сите видови на уникатни модели на стил за да изберете, секогаш има убава шајка што ви одговара. Единствени дизајни : Налепниците за уметност со 3Д нокти се доволни за да користите повеќе пати. Мулти-дизајнирана шема на Месечината на Сонцето Starвезда што ќе ги направи вашите нокти поубави и стилски. Лесно создадете го вашиот уникатен стил. Безбеден материјал : Ласерски дизајн Сонце Месечина на ноктите на ноктите се изработени од еколошки, пријателски за кожата и нетоксични материјали. Можете да ги користите со доверба. Уживајте во забавата на уметноста на DIY ноктите со семејството или пријателите. Лесен за употреба : Налепниците за нокти на 3 D Sun Star Moon се самолепливи и не бараат лепак. Само користете пинцети за да ја искинете налепницата за нокти, а потоа залепете ја налепницата за нокти на ноктот.

Параметри на производот

Item Type:
3D self-adhesive nail art
Quantity:
10 Sheets 3D Sun Star Moon Series Design Nail Stickers
Sheet Size:
About 3in*4in
Pattern:
As the picture shows
Features:
1. Sun star moon nail art decals, perfect suitable for nail or nail tip. Fit for most nails.:
2. Elegant and fashionable style, easy to match any nail color.:
3. Very easy to use, suitable for Professional Salon and Home use.:
4. Perfect for nail decoration in spring and summer.:
How to Use:
1. Wash your nails well and dry thoroughly.:
2. Choose the pattern you want and use tweezers to gently peel the pattern off the nail sticker.:
3. Place the pattern on the nail and press for a few seconds.:
4. Use clear nail polish to cover the nails to protect the pattern.:
5. Finally, complete the pattern of your own design and enjoy beautiful nails.:
Слична стока