.

.

Бестојард Детски Прибор За Јадење Комплет 2 парчиња Садови Планета кујнски прибор За Еднократна Употреба комплет садови за роденден хартија За еднократна употреб?

Бестојард Детски Прибор За Јадење Комплет 2 парчиња Садови Планета кујнски прибор За Еднократна Употреба комплет садови за роденден

DEN 429.12

Пристапност
Залиха

ПАКЕТИ ЗА СНАБДУВАЊЕ СО ДЕТСКИ ЗАБАВИ : Овие салфетки се деликатни и абсорбента, многу погодни за прослава на роденденска забава ДЕТСКИ БАЛОНИ ЗА ЗАБАВИ : Дозволете ви да ја украсите и забавувате вашата забава со леснотија и убавина. КОМПЛЕТИ ЗА ДЕТСКИ ЗАБАВИ : тие можат да ви помогнат лесно и погодно да подготвите вечера кога сте зафатени. СОЛАРНА ПЛАНЕТА РОДЕНДЕНСКИ УКРАСИ : со шик и прекрасен дизајн, шема за печатење, овие прибор за јадење од хартија се практични и привлечни. ПЛАНЕТА ПАРТИЈА ПЛОЧА : Акции на овој сет на хартија плочи, чаши и салфетки за да се обезбеди успех на роденден. Пакетот Вклучува 16 x големи хартиени плочи 16 x мали хартиени плочи 16 x хартиени чаши 40 x ткива 2 x крпа за маса 24 x торта околу 24 x Карактеристики-Овие салфетки се деликатни и абсорбента, многу погодни за прослава на роденденска забава . - Боја : Избрана Боја - овој комплет за забави за прослави е совршено надополнување за празници, родендени, забави итн. - Со шик и прекрасен дизајн, шема за печатење, овие прибор за јадење од хартија се практични и привлечни. - Големина : 180, 00Х108, 00Х0, 02см/ 70, 74Х42, 44Х0, 01ин - Материјал : Хартија-Складирајте на овој сет хартиени чинии, чаши и салфетки за да обезбедите успех на роденденската забава.

Параметри на производот

Слична стока