.

.

ТОРТА ЗА Украсување 50 парчиња Пластични Чаши За Смути Чаши За Виски Извонредно Ледено Вино Удобен Десерт Мултифункционален Практичен Пијалок Прекрасен Мал Крем З?

ТОРТА ЗА Украсување 50 парчиња Пластични Чаши За Смути Чаши За Виски Извонредно Ледено Вино Удобен Десерт Мултифункционален Практичен

DEN 415.84

Пристапност
Залиха

Мали Чаши За Вино : Овие Пластични Чаши за Вино се, можете да ги фрлите по употреба, многу погодно Мултифункционални Чаши За Вино : дизајн за Еднократна Употреба, само фрлете ги по употреба, заштедете повеќе време за чистење садови. Чаша За Десерт За еднократна употреба : Применлива за продавница за млечен чај, кафуле, продавница за десерти, бар, ресторан и така натаму. Чаши за десерти за забави : Оваа чаша е многу погодна за чување вино, јогурт, сладолед, пудинг или други десерти. Десерт Стрелач Чаши : Лесен, пренослив, лесен за носење и употреба, може да ви донесе голема погодност. Мали Чаши За Вино : Овие Пластични Чаши за Вино се, можете да ги фрлите по употреба, многу погодно. Мултифункционални Чаши За Вино : дизајн за Еднократна Употреба, само фрлете ги по употреба, заштедете повеќе време за чистење садови. Чаша За Десерт За еднократна употреба : Применлива за продавница за млечен чај, кафуле, продавница за десерти, бар, ресторан и така натаму. Чаши за десерти за забави : Оваа чаша е многу погодна за чување вино, јогурт, сладолед, пудинг или други десерти. Десерт Стрелач Чаши : Лесен, пренослив, лесен за носење и употреба, може да ви донесе голема погодност. Пакет Листа 25 х Пластични Чаши Опис На Стоки партија десерт чаши дали барате чаша за вино што е невообичаено? Овие Чаши За Вино ќе бидат вашиот најдобар избор.

Параметри на производот

Слична стока