.

.

SUNFICON 2 Пакет Шминка Послужавник Носителите Козметички Витрини Маса Десктоп Суета Countertop Бања Ѕид Кабинет Медицина Кутии За Чување За Жени Дами Девојки Кристално Ја?

SUNFICON 2 Пакет Шминка Послужавник Носителите Козметички Витрини Маса Десктоп Суета Countertop Бања Ѕид Кабинет Медицина Кутии За

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

2 ПАКУВАЊЕ ФИОКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ШМИНКА : секој послужавник за шминка има димензии 7,87 х 3,38 х 4,02 инчи и доаѓа со 9 прегради (2 прилагодливи делови), нашите коцки за складирање на организаторите за шминка ја одржуваат вашата козметика добро организирана. ПРАКТИЧНО НА ДОФАТ : овие 2 кутии за прикажување кутии за пакување ги чуваат вашите кармини, сјај за усни, ајлајнери, маскара, подлога, креми за лице или лекови и други проблеми слободно да ги добиете. СОВРШЕН ЗА СЕКАДЕ : нашите држачи за организатори за шминка се корисни и широко се применуваат на вашата маса, маса, кабинет, плакар, шкафови, фиоки во вашата спална соба, бања и канцеларија. ДОЛГОТРАЈНА ЗА УПОТРЕБА : изработена од цврст кристално чист акрилик за долготрајна употреба, фиоката за чување ШМИНКА ЗА СОНЧАЊЕ има мазно тело со разделувачи со различна големина, тркалезен агол без гребење и дно што не се лизга. ДОСТАПЕН И УБАВ ПОДАРОК : елегантен и елегантен дизајн се среќава со секој декор во собата, овој послужавник за шминка за суета е подарок за пријатели, девојка, сопруга, ќерки, мајка На Денот на Вљубените, Денот на Мајката, родендени, Божиќ, Нова година и други празници.

Параметри на производот

Слична стока