.

.

Grifiti Band JOES 8 x 2 инчи 4 пакувања долготрајни силиконски подигање за готвење одделение за готвење топлина ладна УВ хемиска отпорна на костец за големи тегли, чаши за па?

Grifiti Band JOES 8 x 2 инчи 4 пакувања долготрајни силиконски подигање за готвење одделение за готвење топлина ладна УВ хемиска отпорна

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Ова е за широки чаши, лаптопи, истегнување на ранец Ние правиме други големини за тенки шишиња. Нова поширока големина за употреба како зафатни ленти!. Grifiti Band Joes 8 x 2 инчи стандардни силиконски ленти со дијаметар од околу 5 инчи. Овие се рамни 8 инчи, 16 обем, дијаметар од 5 инчи и едвај се протегаат. Додадете зафат за да ви се лизне шишето од торбата или раката. Овие работат на шишиња и термоси кои имаат дијаметар од 4-6 инчи. Ние правиме 3 x 2 и 4 x 2 и 5 x 2 за помали шишиња. Зачувува работи во торби за да не се лизгаат. Супер долготраен. Силикон од одделение за готвење, топол, ладен, УВ и хемиски отпорен. Одлично за долготрајни потреби. Пребарувајте grifiti band Joes On и ќе ги најдете сите стандардни, вкрстени, јамка за пенкало, ленти за паричник и силиконски ленти што ги правиме. Ова е за широки чаши, лаптопи, истегнување на ранец. Ние правиме други големини за тенки шишиња. Нова поширока големина за употреба како зафатни ленти!. Grifiti Band Joes 8 x 2 инчи стандардни силиконски ленти со дијаметар од околу 5 инчи. Овие се рамни 8 инчи, 16 обем, дијаметар од 5 инчи и едвај се протегаат. Додадете зафат за да ви се лизне шишето од торбата или раката.

Параметри на производот

Слична стока