.

.

Налепници за свадби за венчавки - со 8 свадбени хартија за книги 12x12 | Налепници за невестински туш за туширање, картички | Брак, годишнина, ангажман, свадби за свадби ?

Налепници за свадби за венчавки - со 8 свадбени хартија за книги 12x12 | Налепници за невестински туш за туширање, картички | Брак,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

8 трудови за белешки, 1 пакет налепници за свадби за отпадоци за планер за да се негува loveубов, свадби и годишнини Претставете ја вашата loveубов еден кон друг со разубавување на вашиот невестински бележник, покани за венчавки, албуми за меден месец. Украсете го вашиот годишнина колаж, loveубовни писма, книга за гости со овие прекрасни материјали за свадби. За креативни или DIY невести, користете ги овие елегантни свадби за венчавки и налепници за брак поставени како налепници за фото -плочи. Украсете го вашиот бележник за венчавки со овие свадби за свадби за да го потсетите вашето патување со невести. 8 трудови за белешки, 1 пакет налепници за свадби за отпадоци за планер за да се негува loveубов, свадби и годишнини. Претставете ја вашата loveубов еден кон друг со разубавување на вашиот невестински бележник, покани за венчавки, албуми за меден месец. Украсете го вашиот годишнина колаж, loveубовни писма, книга за гости со овие прекрасни материјали за свадби. За креативни или DIY невести, користете ги овие елегантни свадби за венчавки и налепници за брак поставени како налепници за фото -плочи. Украсете го вашиот бележник за венчавки со овие свадби за свадби за да го потсетите вашето патување со невести. Овие специјално курирани украси за свадби за венчавки вклучуваат 8 документи за записи за свадба и 1 елегантна книга за налепници за венчавки. Негувајте ги сеќавањата на вашиот голем ден на свадбата и потсетувајте се на вашиот прв бакнеж, танц, тост, изглед или годишнина со овој сет. Направете го тоа повеќе лично и оставете ја невестата сама, младоженецот, слугинката на честа, сестрата, МИЛ, мама, деверуша или гостите да го украсуваат невестинскиот белег за туширање, списанието, книгата за меморија или книгата за гости.

Параметри на производот

Слична стока