.

.

Завртки од М4, корозија доказ за стенд -столб Столб Лесна инсталација со различни спецификации за комуникации

Завртки од М4, корозија доказ за стенд -столб Столб Лесна инсталација со различни спецификации за комуникации

DEN 216.96

Пристапност
Залиха

M4 HEX Settoft Nut Dut Shink Set, лесен за инсталирање и употреба, со долг животен век на услугата Силна и издржлива, анти -корозија, висока цврстина, не е лесна за деформација. Погоден за комуникација, опрема за медицина, канцелариска опрема, електроника, итн. Комплетот содржи различни спецификации, докажано од 'рѓа и ги задоволува потребите на употреба. Застојот користи месинг, а завртките и оревите се изработени од не'рѓосувачки челик. M4 HEX Settoft Nut Dut Shink Set, лесен за инсталирање и употреба, со долг животен век на услугата. Силна и издржлива, анти -корозија, висока цврстина, не е лесна за деформација. Погоден за комуникација, опрема за медицина, канцелариска опрема, електроника, итн. Комплетот содржи различни спецификации, докажано од 'рѓа и ги задоволува потребите на употреба. Застојот користи месинг, а завртките и оревите се изработени од не'рѓосувачки челик. M2 M3 HEX Settoft Nurt Shink Set, лесен за инсталирање и употреба, со долг животен век. Застојот користи месинг, а завртките и оревите се изработени од не'рѓосувачки челик. Силна и издржлива, анти -корозија, висока цврстина, не е лесна за деформација. Погоден за комуникација, опрема за медицина, канцелариска опрема, електроника, итн . Комплетот содржи најразлични спецификации, докажано од 'рѓа и ги задоволува потребите на употреба. Спецификација : Тип на ставка : Китматеријал за завртки за орев : месинг+не'рѓосувачки челик : Погоден за комуникации, опрема за медицина, канцелариска опрема, електроника и други списоци со списоци со пакети за индустрии : 160 x Standoff 40 x NUT40 x Завртка Белешка : 1.

Параметри на производот

Item Type:
Standoff Nut Screw Kit
Material:
Brass+stainless steel
Uses:
Suitable for communications, medicine equipment, office equipment, electronics and other industries
Package List:
160 x Standoff  :
40 x Nut:
40 x Screw  :
Note:
1. The fitting surface of the bolt nut and the washer should be smooth, and free of burrs and protrusions. :
2. When tightening the bolts, the tightening torsion should be controlled. Excessive tightening torsion will elongate or break the bolts, or cause deformation of the body; if the tightening torsion is too small, the bolts are easy to loosen.:
3. After tightening the bolts, tap the nuts one by one with a small hammer, and use the sound method to check the tightness of the bolts.:
Слична стока