.

.

Складирање на ветување J5600SDNX 3U 16BAY 12 GB SAS Dual Controller Expansion Shassis Продажба на мало

Складирање на ветување J5600SDNX 3U 16BAY 12 GB SAS Dual Controller Expansion Shassis Продажба на мало

DEN 1140.80

Пристапност
Залиха

3 U/16-BAY DUAL CONTROLLER 12 G SAS JBOD EXPANSION SUSSTEST 3 U/16-BAY DUAL CONTROLLER 12 G SAS JBOD EXPANSION SUSSTEST. 3 U/16-BAY DUAL CONTROLLER 12 G SAS JBOD EXPANSION SUSSTEST. 3 U/16-BAY DUAL CONTROLLER 12 G SAS JBOD EXPANSION SUSSTEST.

Параметри на производот

Слична стока