.

.

Getgear Travel Организирање Случај ЗА Bestek Универзален Адаптер За Патување, Идеален Организатор За Патување За Конвертор, Адаптер, USB Адаптер, Тенок PSS/Хард Диск/Флеш Драјв?

Getgear Travel Организирање Случај ЗА Bestek Универзален Адаптер За Патување, Идеален Организатор За Патување За Конвертор,

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Најдобро За Бестек Универзален Адаптер За Патување и универзален за повеќето брендови на конвертор на патувања и адаптер Избрана футрола за организирање на slimtravel за покривач/адаптер за патување, кабел за полнач, USB адаптер, тенок PSS/хард диск/флеш драјвер. Полу-тврда торбичка за носење што го штити уредот од шок, тресење, гребење. Лесно се вклопува во компјутерска торба, чанта, ранец или друга торба за носење. За продажба само заштитниот случај, ексклузивно Уредот или додатоците. Getgear Организирање Случај За Bestek Универзален Адаптер за Патување идеален организатор за патување за конвертор, адаптер, USB адаптер, тенок PSS/хард диск/флеш драјвер џебен кабел за полнач, тенок PSS/хард диск/флеш диск Или други мали основни Работи Силен компактен случај со мала тежина функција само заштитна кутија, Уред и додатоци НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ (само за илустрација).

Параметри на производот

Слична стока