.

.

Потопло за нозе, електрични загреани нозе потопло со 6 нивоа температура, подлога за греење на мека фланела за намалување на болката во вратот на нозете

Потопло за нозе, електрични загреани нозе потопло со 6 нивоа температура, подлога за греење на мека фланела за намалување на болката во вратот

DEN 619.20

Пристапност
Залиха

Вклучување на производи во повеќе категории, како што се убавина, здравје, спорт, дом, подобрување на домот, електроника, итн Добредојдовте на ingининг, едношалтерско искуство за купување за вас. Секогаш има различни производи што ви одговараат, донесувајќи утеха и спокојство во вашиот живот. 【Повеќекратни намени】 Електричното потопло на стапалото може да се користи не само за загревање на нозете, туку и за загревање на вратот, рамената и грбот. Олеснете ја непријатноста, како што се ладни нозе, болка во грбот, болка во вратот и така натаму. 【6 Температурни поставки】 Со вклучениот контролер, температурата може да се прилагоди од 40 степени до 60 степени. Температурата може да се префрли од една на шест брзини по волја. 【Мека и удобна】 единечна потопла нога е изработена од густ фланелен материјал, кој е пријателски за кожата за допир и има вградена термичка подлога за ефикасно заклучување на температурата. Function Функција за заштита на безбедноста】 Кога температурата на производот е превисока, потоплото на стапалото автоматски ќе ја започне функцијата за исклучување. Можете да го користите со доверба. 【Пријателска услуга】 Ако стоката што ја добивате има проблеми како што се функција или штета предизвикана од логистика, можете да контактирате со нашата услуга за клиенти Jieme во секое време. 【Повеќекратни намени】 Електричното потопло на стапалото може да се користи не само за загревање на нозете, туку и за загревање на вратот, рамената и грбот. Олеснете ја непријатноста, како што се ладни нозе, болка во грбот, болка во вратот и така натаму. 【6 Температурни поставки】 Со вклучениот контролер, температурата може да се прилагоди од 40 степени до 60 степени. Температурата може да се префрли од една на шест брзини по волја. 【Мека и удобна】 единечна потопла нога е изработена од густ фланелен материјал, кој е пријателски за кожата за допир и има вградена термичка подлога за ефикасно заклучување на температурата. Function Функција за заштита на безбедноста】 Кога температурата на производот е превисока, потоплото на стапалото автоматски ќе ја започне функцијата за исклучување. Можете да го користите со доверба. 【Пријателска услуга】 Ако стоката што ја добивате има проблеми како што се функција или штета предизвикана од логистика, можете да контактирате со нашата услуга за клиенти Jieme во секое време. Спецификација : Тип на ставка : Електричен стапало загревање на стапалото : Големина на фланелпродукт : приближно.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Foot Warmer
Material:
Flannel
Product Size:
Approx. 40 x 40cm / 15.7 x 15.7in
Power Cord Length:
Approx. 2m / 6.6ft
Gear:
6 levels
Temperature:
40-60℃
Turn on:
1. Press the power switch, the temperature controller will display the third level temperature (the default temperature of the heating pad is third level) and the heating indicator will light up.:
2. Every time you press the Up button, the temperature rises 4 degrees from 48 degrees to 60 degrees. There are 6 levels in total.:
3. Every time you press the down button, the temperature drops one gear from the degrees you stay. The heating indicator lights up in the working state, indicating that the product is heating.:
Close:
1. Press the power switch at any working temperature range. If the temperature controller shows no display and the heating indicator is off, it indicates that the heating function of the heating pad is turned off and the heating pad enters the standby state.:
2. When inserting or removing the plug, press the plug and socket with your finger to insert or remove the plug. Reduce the tension between the socket and plug.:
Removable and Wash:
1. Clean the heating pad after unplugging. It can be washed by machine or hand. :
2. After washing, please dry thoroughly before use. :
Package List:
1 x Electric Foot Warmer:
1 x English Manual :
Слична стока