.

.

За Iphone 14 Паричник Случај-Со Носителот На Картичка За Жени Девојки, Флип Фолио Кожа Kickstand Картичка Слотови Случај Заштитна Обвивка Со Моден Цвет Дизајн 6.1 Инчи, Дождо?

За Iphone 14 Паричник Случај-Со Носителот На Картичка За Жени Девојки, Флип Фолио Кожа Kickstand Картичка Слотови Случај Заштитна Обвивка Со

DEN 886.40

Пристапност
Залиха

?●КОМПАТИБИЛНОСТ● : Куќиштето За Картичка За Паричник Само За Екранот на i Phone 14 6,1 Инчи (Објавено Е Ново 2022 година) Кога користите безжично полнење, ве молиме отстранете го куќиштето на телефонот. ?●ПРАКТИЧЕН ДРЖАЧ за КАРТИЧКИ● : 3 слотови за картички можат безбедно да складираат ЛИЧНА карта, кредитни картички или некои готовина, без да носат чанта на отворено. Силно Двојно Магнетно Затворање држете ги картичките и не отворајте. ?●ПРЕМИУМ СТП КОЖА q : Изработен од висококвалитетен издржлив стп кожен материјал, направете го вашиот iphone 14 паричник за работен век и ќе ви донесе меко и удобно чувство на допир. ?●УНИКАТНИ ЗАНАЕТИ● : одличниот Дизајн На Цвеќе Со Печатење Со Висока Резолуција Мат и направете го вашиот паричник уникатен, ќе добиете многу комплименти за куќиштето на држачот на картичката i Phone 14. Исто така совршено за да бидете подарок за мажи, жени, девојчиња и момчиња. ?●СЕОПФАТНА ЗАШТИТА● : функционална футрола за паричници што ви одговара за да уживате во филм со вградената кожна штанд. Целосен дизајн на покривање За надградба На заштитниот систем Против паѓање. Прецизни исечоци за звучници, порти за полнење и копчиња за ваша погодност. П1 : Дали е ова куќиште за паричник на i Phone 14 со вистинска кожа?.

Параметри на производот

Слична стока