.

.

Тестер За Густина На Хидрометар На Батеријата DAUERHAFT, Хидрометар На Батеријата 8in Брзо Откривање, Електро Хидрауличен Мерач На Густина Алатки За Поправка На Автомоб?

Тестер За Густина На Хидрометар На Батеријата DAUERHAFT, Хидрометар На Батеријата 8in Брзо Откривање, Електро Хидрауличен Мерач

DEN 852.80

Пристапност
Залиха

ПОГОДНО ЗА НАБУДУВАЊЕ : квалитетниот стаклен гумен материјал на овој тестер за густина на хидрометарот на батеријата е попогоден за набудување на вредноста и носи поголема погодност за вашата инспекција ЛЕСЕН ЗА ПРАКТИЧНО НОСЕЊЕ : електролитниот хидрометар на Батеријата е мал и лесен по тежина, и погоден за носење, може да го намали вашиот товар. Професионалец за мерење на киселост и алкално складирање батерија решение, ви обезбедува повеќе точни податоци. ЕДНОСТАВЕН ЗА УПОТРЕБА : кога користите, само треба да го ставите мерачот вертикално потопување во транспарентен контејнер, тогаш можете да ја прочитате електричната густина на течноста од табелата во секое време. ШИРОКА ПРИМЕНА : Главната функција на овој хидрометар на батеријата 8 ин е за мерење на густината на течноста на електричната батерија, можете да ја користите во секој автомобил. ГАРАНЦИЈА ЗА УСЛУГА : имаме професионален тим за услуги на клиентите. Ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти навреме ако имате какви било прашања, ние ќе ги решиме што е можно поскоро. Се надевам дека ќе имаат добар шопинг искуство. Ве молиме дозволете мала грешка поради рачно мерење. ПОГОДНО ЗА НАБУДУВАЊЕ : квалитетниот стаклен гумен материјал на овој тестер за густина на хидрометарот на батеријата е попогоден за набудување на вредноста и носи поголема погодност за вашата инспекција. ЛЕСЕН ЗА ПРАКТИЧНО НОСЕЊЕ : електролитниот хидрометар на Батеријата е мал и лесен по тежина, и погоден за носење, може да го намали вашиот товар. Професионалец за мерење на киселост и алкално складирање батерија решение, ви обезбедува повеќе точни податоци. ЕДНОСТАВЕН ЗА УПОТРЕБА : кога користите, само треба да го ставите мерачот вертикално потопување во транспарентен контејнер, тогаш можете да ја прочитате електричната густина на течноста од табелата во секое време. ШИРОКА ПРИМЕНА : Главната функција на овој хидрометар на батеријата 8 ин е за мерење на густината на течноста на електричната батерија, можете да ја користите во секој автомобил. ГАРАНЦИЈА ЗА УСЛУГА : имаме професионален тим за услуги на клиентите. Ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти навреме ако имате какви било прашања, ние ќе ги решиме што е можно поскоро.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Battery Hydrometer
Material:
Glass + Rubber
Color:
As the Picture Shown
Measure Range:
1.10-1.30
Whole Length:
Approx. 275mm/10.8in
Package List:
1 x Battery Hydrometer   :
Note:
It is not easy to master the concentration ratio of water in battery, so the densitometer is very important. Usually the density of the electrolyte should be controlled at 1.27. :
Слична стока