.

.

Роденденски Картички За Покани За Тинејџери, Забава За Торта, Покана За Забава За Девојчиња Момчиња, Прослава За Забави За Деца, материјали За Забави, украси, 20 Карт?

Роденденски Картички За Покани За Тинејџери, Забава За Торта, Покана За Забава За Девојчиња Момчиња, Прослава За Забави За Деца, материјали

DEN 1113.60

Пристапност
Залиха

●Димензија€ : секоја покана мери 4 "W x 6" L, совршена големина за деца и тинејџери Има доволно простор за да ги пополните информациите. Quantionty® : Вклучува 20 картички и 20 соодветни пликови. Поканете пријатели и семејства со овие прекрасни картички за покани и направете незаборавна забава!. ●Материјал€ : Овие картички се изработени од висококвалитетни тешки картички, дебели и лесни за пишување; отпорен на дамки и издржлив. €Дизајн} : картичките за покани за забави се персонализиран дизајн. Тоа е совршено снабдување за забави за најблиските. Картичките се печатат со живописни и живописни бои. ●Димензија€ : секоја покана мери 4 "W x 6" L, совршена големина за деца и тинејџери. Има доволно простор за да ги пополните информациите. Quantionty® : Вклучува 20 картички и 20 соодветни пликови. Поканете пријатели и семејства со овие прекрасни картички за покани и направете незаборавна забава!. ●Материјал€ : Овие картички се изработени од висококвалитетни тешки картички, дебели и лесни за пишување; отпорен на дамки и издржлив.

Параметри на производот

Слична стока