.

.

Организатор На Чевли За Обесени Крајбрежни рози За Плакар, 20 Делови Висечки Организатори На Плакарот И Полици за Складирање, Држач За Решетка За Складирање Чевли З?

Организатор На Чевли За Обесени Крајбрежни рози За Плакар, 20 Делови Висечки Организатори На Плакарот И Полици за Складирање,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Неткаен ●20 Прегради За Виси Чевли За Чување Q Има 20 слотови, повеќе од друг организатор на чевли за плакари, може да складира и организира 20 пара обични чевли без да зафаќа дополнителен простор на подот, ќе ви помогне да го избегнете нередот на чевлите на земја. ®Организатор На Тешки Чевли● 2 метални куки и цврста челична рамка можат да обезбедат висечкиот организатор да ја поддржува неговата тежина. Издржливи професионални шевови и отпорност на кинење тешки неткаени. Секој слот (вклучен горниот и долниот дел) е поддржан од челична жица за одржување на обликот и да се спротивстави на доделување. ●Мултифункционална Употреба Е Идеална За обувки, но овие висечки решетки за чевли се одлични и за други додатоци и облека, како што се чување чанти, шалови, чорапи, шалови, облека и атлетска опрема. Ова складирање на чевли зафаќа мал простор, исто така, може да се користи Во Караваните при патување, удобен и заштеда на простор. ●Брза Инсталација Оваа меморија За чевли е лесна за инсталирање, закачете ја куката од нерѓосувачки челик директно во металната дупка на горниот дел од решетката за складирање чевли, металните куки можат директно да висат од шипката за плакарот или решетката за облека.

Параметри на производот

Слична стока