.

.

АЛАТКИ За Педикир ДОИТОЛ Метална Шпатула 2 парчиња Стапало Рап Стапало Датотека И Отстранувач За Стапала Мртво Отстранување На Кожата Алатка За Нега На Стапала За ?

АЛАТКИ За Педикир ДОИТОЛ Метална Шпатула 2 парчиња Стапало Рап Стапало Датотека И Отстранувач За Стапала Мртво Отстранување На Кожата

DEN 165.44

Пристапност
Залиха

добар материјал дизајн, кој може да обезбеди безбедност и подобрување на ефикасноста Совршена датотека за стапала, погодна за дами, мажи и старешини кои имаат тврда и испукана кожа на стапалата. нога чистење педикир алатки. Изработен од врвен материјал, издржлив и пријателски за кожата. Пренослив и лесен, лесен за носење и употреба. Тешко Отстранување На Кожата. Најдобра професионална алатка за нега на стапала дома, која дава и мазни стапала за лесно одење и стоење. Добра нога мртва кожа отстранете ја алатката што нема да зазема премногу простор. Карактеристики-Боја : Случајна боја/ - Материјал : ПС+ водоотпорен леплив песок/ - Големина : Околу 23. 45см/ Рачна Нога Датотека Безбедна Алатка За Педикир Педикир Нога Мал Педикир Чистење На Кожата Тример За Нега На Стапала Пакет, Вклучувајќи датотеки за пилинг на стапала.

Параметри на производот

Слична стока