.

.

Баоблазе 2 х Куки За Колички, Додатоци За Клипови, Удобен Ротирачки, Врвни Куки За Тока, Куки За Паричник За Бебе За Детска Количка За Автомобил, Кафеава

Баоблазе 2 х Куки За Колички, Додатоци За Клипови, Удобен Ротирачки, Врвни Куки За Тока, Куки За Паричник За Бебе За Детска Количка

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Можете брзо лесно да ја подигнете или отстраните торбата за пазарење ,Намирниците, Облеката На Столчето За Притискањеова е многу кука за чантаТие се најдобрата закачалка за вреќи за пелени за бебиња, намирници, облека, чанта. Овие штипки за торби за пелени за колички ќе ви донесат голема погодност при одење, шопинг или пикник.Кога се грижите за вашето бебе, не треба да се грижите дали ќе ги изгубите или заборавите вашите работи. Погоден за колички, с или инвалидски колички. Со фиксирање на куката на, можете лесно да транспортирате храна и намирници купени во продавницата. Поради движењето на количката, ротирачката кука ќе ја заплетка торбата за складирање поради ротацијата, правејќи ги предметите во вреќата за складирање неуредни, но куката со функција за ротација на степенот не треба да се грижи. Само отворете го ременот на челичната цевка, а потоа поправете го ременот за да ја прилагодите должината. Можете брзо лесно да ја подигнете или отстраните торбата за пазарење ,Намирниците, Облеката На Столчето За Притискањеова е многу кука за чанта.Тие се најдобрата закачалка за вреќи за пелени за бебиња, намирници, облека, чанта. Овие штипки за торби за пелени за колички ќе ви донесат голема погодност при одење, шопинг или пикник.Кога се грижите за вашето бебе, не треба да се грижите дали ќе ги изгубите или заборавите вашите работи. Погоден за колички, с или инвалидски колички. Со фиксирање на куката на, можете лесно да транспортирате храна и намирници купени во продавницата. Поради движењето на количката, ротирачката кука ќе ја заплетка торбата за складирање поради ротацијата, правејќи ги предметите во вреќата за складирање неуредни, но куката со функција за ротација на степенот не треба да се грижи. Само отворете го ременот на челичната цевка, а потоа поправете го ременот за да ја прилагодите должината. Опис : - можете брзо лесно да ја подигнете или отстраните торбата за пазарење ,Намирниците, Облеката На Столчето За Притискањеова е многу кука за чанта.Тие се најдобрата закачалка за вреќи за пелени за бебиња, намирници, облека, чанта.

Параметри на производот

- Material:
PU Leather
Size Chart:
×7.0×1.0cm/5.12×2.76×0.39inch:
Package Includes:
2 Pieces Stroller Hooks:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
Слична стока