.

.

Сет на четки за жица од Јутонер, 12 парчиња месинг/не'рѓосувачки челик/најлонски четки за жица за чистење со заоблен зафат за рачка за отстранување на 'рѓата, нечисто?

Сет на четки за жица од Јутонер, 12 парчиња месинг/не'рѓосувачки челик/најлонски четки за жица за чистење со заоблен зафат за рачка за

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Пакетот вклучува четки од месинг од 12 парчиња или 12 четки од не'рѓосувачки челик Вкупно 12 парчиња, погодни за различни типови на површини. Месинг четката е погодна за агресивно чистење, челична четка за абразивно чистење и мека најлон четка за нежно чистење. Заоблениот дизајн на главата на четката и рамномерно заоблените линии Дизајн на рачки, кои ефикасно го намалуваат зафатот и ги прават четките за жица за чистење на 'рѓата лесно да се манипулираат и контролираат. Месинг четките се изработени од месинг жица, а не од не'рѓосувачки челик. Долгата рачка на тенка метална четка е изработена од висококвалитетна пластика. Вкупната должина на малку челична четка за чистење е 7 инчи, главата на четката е 0,7 инчи, должината на рачката е 5 инчи, а ширината на рачката е 0,4 инчи. Пакетот вклучува четки од месинг од 12 парчиња или 12 четки од не'рѓосувачки челик. Вкупно 12 парчиња, погодни за различни типови на површини. Месинг четката е погодна за агресивно чистење, челична четка за абразивно чистење и мека најлон четка за нежно чистење. Заоблениот дизајн на главата на четката и рамномерно заоблените линии Дизајн на рачки, кои ефикасно го намалуваат зафатот и ги прават четките за жица за чистење на 'рѓата лесно да се манипулираат и контролираат.

Параметри на производот

Слична стока