.

.

Организатор на обетки за среќни обетки Штанд Организатор На Накит Штанд Т Бар Држач За Ѓердан За Прикажување Обетки За Накит Реквизити За Прикажување На Фотографи?

Организатор на обетки за среќни обетки Штанд Организатор На Накит Штанд Т Бар Држач За Ѓердан За Прикажување Обетки За Накит Реквизити За Прикажување

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Издржлив и безбеден : изработен од алуминиумска легура, кој е издржлив и безбеден за прикажување обетки и накит Организатор на накит, Држач За Обетки За Обетки За Домашен Накит За Ѓердани, Нараквици, Обетки, Прстени и Часовници. Со своите едноставни и елегантни куки и гранки во форма на дрво, предметот е извонреден и може да прикаже разни додатоци и дела за накит. Многу е погоден за чување накит и закачување ѓердани, нараквици, часовници, обетки и прстени. Може да ви помогне совршено да ги чувате сите додатоци и да спречите заплеткување и губење. Лесно за чистење : само исчистете го со крпа и вода што тече. Организирајте складирање на обетки, рачен накит, полица и ѓердан. Погоден за дома : може да прикажува и свои обетки и накит дома. Карактеристики-Материјал алуминиумска легура. - Големина 11, 6х6см. Издржлив и безбеден : изработен од алуминиумска легура, кој е издржлив и безбеден за прикажување обетки и накит. Организатор на накит, Држач За Обетки За Обетки За Домашен Накит За Ѓердани, Нараквици, Обетки, Прстени и Часовници Со своите едноставни и елегантни куки и гранки во форма на дрво, предметот е извонреден и може да прикаже разни додатоци и накит.

Параметри на производот

Слична стока