.

.

КИКСИУ За Airpods Pro Случај Покритие Со Бисер Нараквица, Целосна Заштитна Силиконска Кожа Додатоци За Жени Девојка Со Apple AirPods Pro Случај, Kawaii Симпатична Прасе Безжични Д?

КИКСИУ За Airpods Pro Случај Покритие Со Бисер Нараквица, Целосна Заштитна Силиконска Кожа Додатоци За Жени Девојка Со Apple AirPods

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

Совршено се вклопува : Користејќи надградена технологија за монтирање, 100% одговара На Куќиштето за полнење Airpods pro Нема празнини помеѓу заштитното куќиште На Airpods Pro и куќиштето за полнење, Најдобриот избор за Apple Air Pods Pro.(Не Се Вклучени Airpods Pro И Случајот За Полнење). Совршено Вклопување : овој случај е специјално дизајниран за airpods Pro 2019/2022 случај, совршено одговара на вашиот ipods pro случај.задниот пресек направи целосно отворање на случајот за полнење. Дизајн на човештвото : дизајнот Со Умерена дебелина и резервираната порта за полнење можат да поддржат и жично полнење и безжично полнење без отстранување на заштитното куќиште. Најдобар Подарок За Жени И Девојки : Различни бои се достапни за избор, кои се сите убави и супер слатки. Совршен за одличен избор за подарок За Свадба,Роденден, денот на Вљубените,денот на Мајките,Божиќ,Денот на Благодарноста итн. Доживотна Услуга За Клиенти : бесплатна замена или враќање на парите без враќање, доживотна пријателска услуга за клиенти, секое прашање ве молиме слободно контактирајте не. Совршено се вклопува : Користејќи надградена технологија за монтирање, 100% одговара На Куќиштето за полнење Airpods pro. Нема празнини помеѓу заштитното куќиште На Airpods Pro и куќиштето за полнење, Најдобриот избор за Apple Air Pods Pro.(Не Се Вклучени Airpods Pro И Случајот За Полнење).

Параметри на производот

Слична стока