.

.

Hitech Pump Smart-33ft, 115V, 165GHP, IP55-dustproof/водоотпорна, пумпа за отстранување на тивок кондензат со безбедносен прекинувач, пумпа за одвод на HVAC.

Hitech Pump Smart-33ft, 115V, 165GHP, IP55-dustproof/водоотпорна, пумпа за отстранување на тивок кондензат со безбедносен прекинувач,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Сертификација : KR, CE, US/CA Заштита : IP55 (проток/водоотпорен/водоотпорен). Двоен резервоар за вода за да се спречи кондензација. Вклучително и безбедносен прекинувач. Вентил за проверка на враќање. Тивки и високи перформанси. Силна најлон класа пластика (случај : ABS). Заштита на термичко преоптоварување [T/P]. Сертификација : KR, CE, US/CA. Заштита : IP55 (проток/водоотпорен/водоотпорен). Двоен резервоар за вода за да се спречи кондензација. Вклучително и безбедносен прекинувач. Вентил за проверка на враќање. Тивки и високи перформанси. Силна најлон класа пластика (случај : ABS). Заштита на термичко преоптоварување [T/P]. Hitech е компанија која е специјализирана за производство на пумпи за кондензат и делови за HVAC во Кореја. Карактеристики на производот US/CA, CE сертификација Патенти и модели на комунални услуги IP55 (проток и водоотпорен) Тивки и егзистентни перформанси Двојна резервоар за вода за да се докаже кондензација само внатрешната пумпа може да се користи одделно без резервоар за вода (случај) не-вратен вентил Силно најлонско стакло Пластична заштита на термичко преоптоварување.

Параметри на производот

Слична стока