.

.

JVC KV-DR305W 1920x1080p Full HD Рекордер GPS Dash Cam За Автомобил, 2.7 Lcd Екран Контролна Табла Камера, Вграден Wi-Fi, 3-Оска G-Force Сензор, НОЌНО Подобрување WDR, Вклучува 16gb Класа 10 microSD Карти?

JVC KV-DR305W 1920x1080p Full HD Рекордер GPS Dash Cam За Автомобил, 2.7 Lcd Екран Контролна Табла Камера, Вграден Wi-Fi, 3-Оска G-Force Сензор,

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

ВИСОКА ДЕФИНИЦИЈА : Висококвалитетно Целосно HD Снимање со 1920 x 1080 Целосно HD снимање, детални информации, вклучително и регистарски таблички, може да се снимаат појасно ШИРОК ДИНАМИЧЕН ОПСЕГ : Вграден WDR За Да Одговори на Ненадејни Промени Во Осветленоста. ВГРАДЕН Wi Fi-Користете ЈА АПЛИКАЦИЈАТА JVC за да ги видите и управувате снимките со цртички веднаш на вашите i OS и android уреди. Со користење на апликацијата можете да ги преземете снимените видеа директно на вашиот паметен телефон, а потоа лесно да ги споделите на социјалните медиуми со пријателите и семејството. СНИМАЊЕ НА НАСТАНИ : KV-DR305 W нуди три режими на снимање за сместување на различни ситуации. 1 : "Континуирано Снимање*" за автоматско снимање и запирање заедно СО вклучен/ИСКЛУЧЕН мотор, 2 : "Рачно Снимање" за да започнете со снимање во секое време кога сакате и зачувајте го како податоци што не можат да се препишат и 3 : "Снимање На Настан" за автоматско започнување со снимање кога ненадејно влијание или ненадејна промена на брзината ќе се открие од "сензорот За Г-Сила". GPS PINS : KV-DR305 W е исто така опремен со GPS систем кој ги мери информациите за локацијата на вашето возило, како што се брзината, географската ширина и должината. Записот за возење може да се прикаже на посветениот софтвер поврзан со КОМПЈУТЕР. ВИСОКА ДЕФИНИЦИЈА : Висококвалитетно Целосно HD Снимање со 1920 x 1080 Целосно HD снимање, детални информации, вклучително и регистарски таблички, може да се снимаат појасно. ШИРОК ДИНАМИЧЕН ОПСЕГ : Вграден WDR За Да Одговори на Ненадејни Промени Во Осветленоста. ВГРАДЕН Wi Fi-Користете ЈА АПЛИКАЦИЈАТА JVC за да ги видите и управувате снимките со цртички веднаш на вашите i OS и android уреди. Со користење на апликацијата можете да ги преземете снимените видеа директно на вашиот паметен телефон, а потоа лесно да ги споделите на социјалните медиуми со пријателите и семејството.

Параметри на производот

Слична стока